Your code here PostNL Assessment Oefenen?|Vergroot je Kans Op Succes!
Alle pakketten bezorgd met PostNL assessment

Na veel verschillende namen te hebben gehad is uiteindelijk PostNL assessment ontstaan. Als een geprivatiseerd bedrijf zorgt het bedrijf er iedere dag voor dat de post en pakketten bij de juiste ontvanger terecht komen. Hiervoor zijn veel mensen in dienst, die er niet alleen voor zorgen dat de post in de brievenbus valt, maar ook dat alles achter de schermen goed geregeld is. Doordat er steeds meer online geregeld wordt, moeten de diensten hier altijd op aangepast worden. 

PostNL

Een strenge sollicitatieprocedure voor jouw functie 

Hierdoor wordt de service steeds uitgebreider. Er komen steeds meer keuzemogelijkheden op het gebied van bezorgmomenten, maar ook zijn er steeds nieuwe ideeën op het gebied van het vervoeren van producten. Hierdoor wordt veel van het bedrijf geëist en is PostNL assessment steeds op zoek naar mensen die hier hun steentje aan bij te kunnen dragen. Om op de juiste manier iedere werknemer in dienst te kunnen nemen is er een strenge sollicitatieprocedure, waardoor een goede beoordeling gemaakt kan worden. Zo kun je uiteindelijk meedenken over de beste service en krijg je veel doorgroeimogelijkheden geboden aan de hand van waardevolle trainingen. 

 

Jouw CV is van belang voor het verloop 

Door te solliciteren komt jouw proces direct in beweging. Een recruiter van PostNL assessment bekijkt de brief en jouw CV en maakt op basis hiervan het eerste besluit. Als jouw gegevens aansluiten bij het bedrijf word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Hierbij wordt voornamelijk dieper ingegaan op jouw inzending en krijgt de recruiter een beter beeld van jou als persoon. Echter kunnen hierbij nog niet alle benodigde gegevens boven tafel komen. Dit gebeurt uiteindelijk allemaal in het assessment, waardoor gekeken kan worden of je binnen het bedrijf past en of je de juiste vaardigheden beheerst voor de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt. 

 

Het assessment kan helpen bij het vinden van trainingen 

Je krijgt daarom te maken met verschillende vragen die verder ingaan op jouw persoonlijkheid. Daarnaast moeten jouw motivatie en ambities in kaart gebracht worden en krijg je enkele vragen die aantonen hoe jij het liefste werkt. Dit toont uiteindelijk aan of je binnen het team past. Daarna komen er nog enkele vragen voorbij die jouw vaardigheden en competenties testen. Jouw sterke en zwakke punten komen hiermee naar voren, waardoor je een goede inschatting kunt maken welke trainingen je nog nodig gaat hebben om verder te kunnen ontwikkelen. In sommige gevallen moet je ook nog deelnemen aan een rollenspel of praktijksimulatie, waarbij je jouw vaardigheden en competenties in de praktijk inzet om tot een oplossing te komen. Hierdoor wordt direct gekeken of jouw manier van handelen bij de werkwijze van PostNL assessment past. 

 

Begin direct na het aanbod 

De resultaten van het assessment dragen bij aan de beslissing om jou aan te nemen. Echter wordt de uiteindelijke beslissing past gemaakt wanneer je nog een aantal gesprekken met PostNL assessment hebt gevoerd. Hierbij moet iedereen positief zijn en ook jij moet het nog zien zitten om bij het bedrijf te werken. Is dit het geval, dan kun je een arbeidsovereenkomst ondertekenen en direct beginnen bij jouw nieuwe functie. Je krijgt hierbij vanaf het begin de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en uiteindelijk zelfs door te groeien binnen het bedrijf. Als dit niet zo is, dan kun je de resultaten gebruiken om gerichter naar een nieuwe baan op zoek te gaan. 

Artikelen in PostNL Assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen