Your code here Phillips Assessment Oefenen?|Ga Voorbereid het Assessment in!
Innoveer samen met Philips assessment

Ooit was er een gloeilamp. In de loop van de jaren is Philips assessment echter uitgegroeid tot een van de grootste elektronicaconcerns in Nederland, waarbij verschillende vestigingen over heel de wereld zijn gevestigd. Hierdoor heeft het bedrijf meer dan 75.000 medewerkers in dienst die er iedere dag voor zorgen dat alles goed georganiseerd wordt. Dit begint allemaal door goed naar de klanten te luisteren. 

Phillips

Veel input van medewerkers op de werkvloer 

Iedere klant heeft zijn eigen behoeften en wensen. Door hier goed naar te luisteren kunnen er steeds nieuwe innovatieve ideeën ontstaan en wordt het assortiment van Philips assessment steeds weer uitgebreid. Zo kan zowel op particulier als professioneel gebied altijd veel geregeld worden. Hiervoor is een goede input van medewerkers nodig. Door de wisselwerking en de grote betrokkenheid kan het bedrijf iedere keer goed op de kaart gezet worden. Dit betekent ook dat de werkgever te allen tijde betrokken is bij de ontwikkeling van medewerkers en er altijd naar nieuwe oplossingen gekeken kan worden. 

 

Jouw social mediaprofiel insturen 

Op de website van Philips assessment vind je Career Center. Via dit platform kun je jouw sollicitatie indienen door middel van een motivatie en CV. Daarnaast kun je jouw social mediaprofiel toevoegen, zodat alle gegevens direct bij het bedrijf zijn. Van hieruit volgt een belafspraak, waarin direct een afspraak wordt gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Bij dit gesprek worden alle verwachtingen verteld en kun je ook jouw eigen verwachtingen kenbaar maken. Dit gebeurt door een recruiter, die een goede inschatting kan maken of je binnen de bedrijfscultuur past en of je verder mag gaan naar het assessment. 

 

Je bent wie je bent 

Dit assessment moet meer antwoorden geven op het gebied van jouw persoonlijkheid. Je krijgt verschillende vragen voorgelegd door Philips assessment waar jij een eerlijk antwoord op moet geven. Hierbij bestaan ook geen foute antwoorden. Jij bent immers wie je bent. Ook moeten jouw motivatie, carrièrewensen, vaardigheden en competenties verder in kaart gebracht worden. Zo ontstaat er een beter beeld wat betreft jouw sterke en zwakke punten en kan er direct gekeken worden naar de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Voor sommige functies zijn nog aanvullende testen vereist. Dit gebeurt op basis van een rollenspel, waarbij je jouw vaardigheden in de praktijk laat zien. 

 

Het laatste gesprek is doorslaggevend 

Als jouw resultaten positief zijn, dan ga je in gesprek met de toekomstige manager en collega’s, waaruit de beslissing genomen kan worden. De resultaten van het Philips assessment in combinatie met de gesprekken zorgen uiteindelijk voor de doorbraak. Is alles positief, dan ontvang je een aanbod. Het kan hierbij ook zijn dat je niet geschikt bent voor de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt, maar dat een andere beter bij jou past. Je kunt in dit geval ook een aanbod krijgen en de mogelijkheden worden goed met jou doorgenomen. Is er geen functie, maar pas je wel binnen het bedrijf, dan worden jouw gegevens bewaard zodat er in de toekomst contact met je opgenomen kan worden. Als je niet aangenomen wordt, dan worden jouw gegevens vernietigd. Je hebt dan wel altijd zelf de resultaten nog in jouw bezit om jezelf te kunnen ontwikkelen. 

Artikelen in Phillips assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen