Your code herePGGM Assessment Oefenen?|Vergroot je Kans op Succes!
PGGM assessment regelt jouw pensioen 

Ieder pensioen moet goed geregeld worden. Hiervoor zijn goede bedrijven nodig die als uitvoerder alles kunnen regelen. PGGM assessment is sinds 2008 volledig zelfstandig aan de slag te gaan voor alle branches dan alleen Zorg en Welzijn. Hierdoor zijn er meer mogelijkheden ontstaan en heeft het bedrijf zich goed kunnen ontwikkelen. Zo worden niet alleen de maandelijkse inkomsten goed om jouw pensioen op te kunnen bouwen, maar heb je ook goede leefomstandigheden tijdens het pensioen. 

PGGM

Iedereen stimuleren voor een goede toekomst 

PGGM assessment zet zich in om overal op voorbereid te zijn na het pensioen. Hierdoor blijft er nog genoeg over om ook deze jaren door te komen. Hiervoor zijn veel medewerkers nodig om alle leden te kunnen voorzien. Niet alleen moeten de levens van klanten verbeterd worden, ook moeten de medewerkers gestimuleerd worden om voor zichzelf een goede toekomst op te bouwen. Dit houdt niet alleen in dat er goede pensioenen klaar moeten staan aan het einde van de loopbaan, maar ook dat er continu ontwikkeld worden en meer kennis opgebouwd wordt. Daarom wordt er tijdens de sollicitatie al gekeken in hoeverre dit mogelijk is bij toekomstige werknemers. 

 

In gesprek met een recruiter en de manager 

Als jij denkt dat je het in je hebt zitten om bij PGGM assessment aan de slag te gaan, kun je jouw sollicitatie insturen. Hierin kun je al een deel van jezelf vertellen en welke vaardigheden jij bezit. Aan de hand van jouw inzending wordt bekeken of je een geschikte kandidaat zou kunnen zijn. Niet alleen gebeurt dit via een recruiter, maar ook worden jouw documenten naar de manager gestuurd. Als dit allemaal goed aanvoelt, word je uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek. Ook dit gesprek moet goed verlopen om verder te mogen naar het volgende gesprek. Dit gesprek zal nog verder ingaan op de verwachtingen. Jij krijgt hier ook de kans om aan te geven wat jouw verwachtingen zijn. Aan het einde van het gesprek krijg je te horen of je deel kunt nemen aan het assessment. 

 

Toon aan wat je kunt 

Het PGGM assessment gaat verder in op jouw persoonlijkheid, motivatie, vaardigheden en capaciteiten. Ook jouw toekomstverwachtingen moeten vastgesteld worden. Dit gebeurt allemaal aan de hand van verschillende vragenlijsten en testen. Hier moet een realistisch beeld uitkomen waar ook mee gewerkt kan worden door het volgen van cursussen en trainingen. Uiteindelijk wordt vanuit hier ook gekeken of je bij de organisatie past, of je samen kunt werken met een teamplayer en of je bij de functie past waarnaar je gesolliciteerd hebt. Voor sommige functies is echter ook nog een aanvullend onderdeel benodigd. Dit gebeurt met een rollenspel. Hier moeten je jouw vaardigheden en competenties in de praktijk ingezet worden om een probleem op te kunnen lossen. 

 

Een laatste screening 

Aan het einde komt hier een verslag uit, waarin jouw sterke en zwakke punten zijn aangegeven en een uitvoerige analyse van jouw persoonlijkheid is gemaakt. Als dit positief is, ontvang je een aanbod van PGGM assessment. Voordat je hiermee akkoord gaat, moet je ook nog een pre-employment screening ondergaan, waarvoor een Verklaring Omtrent Gedrag benodigd is. Jouw referenties worden in deze screening ook onderzocht. Wanneer alles goedgekeurd is, kun je op het aanbod ingaan en jouw werkzaamheden bij het bedrijf starten. 

Artikelen in PGGM assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen