Your code here Pathe Assessment Oefenen?|Bereid je Optimaal voor!
Pathé assessment voor de unieke belevenis 

Iedereen kent Pathé assessment van het ruime aanbod aan films die iedere maand uitkomen in de bioscoop. Er zijn veel verschillende bioscopen te vinden in ons land, maar Pathé heeft zich ook uitgebreid naar andere landen. Hierdoor zijn er veel verschillende medewerkers in dienst die iedere bezoeker van een goede tijd kunnen voorzien. De beleving is immers waar het allemaal voor gedaan wordt gedurende de dag. 

Pathe

Iedere dag nieuwe innovatieve ideeën 

Zo moeten bezoekers onderuitgezakt in een stoel naar de film kunnen kijken, waarbij ook een hapje en drankje bij horen. Alleen op deze manier kan iemand geheel in de film opgaan en ontsnappen aan de realiteit. Hierbij moeten de veranderingen in de samenleving ook steeds meegenomen worden. De innovatieve ideeën moeten daarom zo snel mogelijk doorgevoerd worden om de beleving te verbeteren. Denk hierbij aan 3D-brillen en andere effecten. De medewerkers kunnen hier ook een rol in spelen. Je zult misschien niet opvallen op de werkvloer, maar bent wel een gemis als je er niet bent. Achter de schermen moet veel gebeuren om iedere dag wederom tot een succes te brengen. 

 

Op de juiste plaats aan het werk 

Om iedereen op de juiste plek te laten werken bij Pathé assessment moet er gebruik worden gemaakt van een goede sollicitatieprocedure, waarbij niet alleen jouw inzending wordt bekeken maar ook gekeken wordt naar hoe jij in de praktijk te werk zal gaan. Er volgt daarom altijd eerst een gesprek om te kijken wie je bent en om een eerste indruk te krijgen van jou als persoon. Hierin kunnen ook alle wensen en voorkeuren in genoemd worden en wordt er gekeken of er een match zou kunnen zijn. Als dit zo is, kun je deelnemen aan het assessment. 

 

Met een psycholoog in gesprek over jouw ambities 

Het Pathé assessment moet ervoor zorgen dat je met plezier naar je werk kunt komen. Hiervoor moet je op de juiste plek werkzaam zijn. Jouw persoonlijkheid en motivatie spelen hierbij een grote rol. Je gaat daarom in gesprek met een psycholoog, welke niet alleen kijkt naar jouw persoonlijkheid, maar ook naar de motivatie en ambitie waarmee jij gesolliciteerd hebt naar de functie. Ook moet je enkele vragenlijsten invullend ie verder ingaan op jouw vaardigheden en competenties. Aan de hand van deze resultaten kan namelijk gekeken worden of je bij de functie past en of je ook bij het bedrijf op de juiste plek zit. Jouw toekomstwensen, de realiteit hiervan en jouw zwakke punten moeten in kaart worden gebracht. In sommige gevallen moet je ook nog een rollenspel uitvoeren, waarmee je jouw vaardigheden in de praktijk aantoont. 

 

Altijd ruimte voor meer 

Alle resultaten van het Pathé assessment komen in een rapport te staan. Van hieruit moet meer duidelijkheid komen welke rol je binnen het bedrijf kunt gaan vervullen en of je daadwerkelijk bij het bedrijf past. Als dit zo is, wordt er een aanbod gedaan. Dit kan zowel voor de functie zijn waarnaar je gesolliciteerd hebt als een andere functie die beter bij jou past. Hierdoor ontstaat er ook meer ruimte voor ontwikkeling, wat jou alleen maar ten goede kan komen in de toekomst. Je hebt immers ook meer kans op een promotie als je jezelf ontwikkelt. Als je niet bij het bedrijf past, kun je aan de hand van het assessment verder gaan kijken en jouw zwakke punten beter ontwikkelen. 

Artikelen in Pathe assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen