Your code here Ordina Assessment Oefenen?|oefen online Assessment en capaciteitentest
Duik samen met Ordina assessment de digitale wereld in 

Zonder IT is geen enkel bedrijf meer in de gelegenheid om zichzelf op de kaart te zetten. Hiervoor moet vaak veel ondersteuning geboden worden, zodat alle processen verlopen zoals iemand voor ogen had. Hier komt Ordina assessment bij kijken. Het bedrijf heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een van de grootste IT-dienstverleners van de Benelux, waar dag in dag uit veel medewerkers aan de slag gaan om iedereen van de juiste service te voorzien. 

Ordina

Altijd op de hoogte van ontwikkelingen 

Geen uitdaging is Ordina assessment hierbij te veel. Iedere digitale uitdaging van een klant kan binnen een korte tijd opgelost worden, waardoor er niet alleen naar het heden gekeken kan worden maar ook naar de toekomst. Ook in de toekomst moeten de bedrijfsprocessen immers goed draaiende gehouden worden. De medewerkers moeten daarom allemaal over de juiste kennis bezitten. Zowel op vakgebied als op de markt en de opdrachtgever en de bijbehorende bedrijfsprocessen. Deze medewerkers zijn ook hetgeen dat het bedrijf uiteindelijk draaiende houdt, waardoor alleen de beste van de beste aangenomen worden. Om te zien of jij binnen een team past, moet er een sollicitatieprocedure met assessment afgelegd worden. 

 

Verwachtingen mogen uitgesproken worden 

Als je denkt dat je het in je hebt zitten om bij Ordina assessment aan het werk te gaan, kun je jouw motivatiebrief en CV achterlaten. Het bedrijf neemt dan contact met jou op om te zien of er nog aanvullende vragen zijn en zal jou ook nog enkele vragen stellen. Van hieruit wordt een eerste selectie gemaakt. Als jij bij deze selectie hoort, krijg je te maken met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is voornamelijk om jou beter te leren kennen en om eventuele verwachtingen uit te spreken. Je moet hierbij zorgen dat je een goede indruk achterlaat. Alleen wanneer het gesprek een positieve uitkomst heeft, kun je deelnemen aan het assessment. 

 

Meerdere onderdelen voor het assessment 

Het Ordina assessment is nooit hetzelfde. Afhankelijk van de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt, kun je met verschillende onderdelen te maken krijgen. Zo moet je als consultant of starter een capaciteitentest afleggen, waarmee jouw vaardigheden worden gemeten. Welke vaardigheden van belang zijn om aangenomen te worden kun je terugvinden in de vacature. Als starter krijg je ook nog een aantal praktijksimulaties voorgelegd om jouw vaardigheden in de praktijk te laten zien. Als IT’er krijg je hier ook mee te maken. Je moet namelijk een programmeertest afleggen, waarmee je laat zien hoe je aan het werk gaat en welke vaardigheden je bezit. 

 

Altijd ruimte voor verbetering 

Alle resultaten worden uiteindelijk intern besproken voordat Ordina assessment met jou in gesprek gaat. Uiteraard krijg jij de resultaten ook gezien en worden hierbij de gedachten uitgesproken. Als er nog altijd wederzijds interesse is, kan je een aanbod verwachten. Ga je in op dit aanbod, kun je ook direct aan het werk gaan. Aan de hand van de Ordina Academy kun je jezelf dan gedurende jouw loopbaan blijven ontwikkelen. Dit biedt veel mogelijkheden, waardoor je ook altijd op de hoogte bent van de nieuwe ontwikkelingen binnen het vak. Ook kun je aan de hand van jouw sterke en zwakke punten gericht zoeken naar cursussen om verder te groeien binnen het bedrijf. 

Artikelen in Ordina assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen