Your code hereOmroep Gelderland Assessment Oefenen?|Voorbereid het Assessment in!
Gesolliciteerd en de eerste gesprekken gehad? Dan is de kans groot dat je wordt uitgenodigd voor een assessment. Jouw potentiële werkgever wil namelijk meer van jou weten en ook zien of je jouw vaardigheden op de juiste manier in kunt zetten op de werkvloer. Door middel van het assessment moet een helder beeld geschept worden van jou als persoon en de kwaliteiten en zwakke punten die je bezit. Een van de assessments die op jouw pad kan komen is het Omroep Gelderland assessment. Voordat je aan het assessment gaat beginnen, is het goed om te weten wat deze inhoudt en welke voorbereidingen je moet treffen. 

Inhoudsopgave


Omroep Gelderland

Jouw kwaliteiten op basis van het Omroep Gelderland assessment

Het Omroep Gelderland assessment zorgt ervoor dat het nieuws op de juiste manier bij de mensen thuiskomt. Het regionale nieuws moet voor iedereen belangrijk zijn en dat kan alleen als de beste mensen aan het werk gaan op de werkvloer. De beste competenties en vaardigheden moeten hierbij samengevoegd worden in een team, waar jij bij kunt gaan horen als je het assessment op een goede manier aflegt. Nadat er gesprekken zijn gevoerd en jouw CV en brief zijn bekeken, kun je aan de slag met het assessment en begint het echte werk. 


Psychologen bekijken jou als persoon

Het Omroep Gelderland assessment staat geheel in het teken van jouw persoonlijkheid, de vaardigheden en competenties. Je moet hier eerst een aantal vragenlijsten voor invullen. Deze vragenlijsten worden uiteindelijk besproken met de psychologen, waarbij er ook verder ingegaan kan worden op jouw antwoorden. Het is daarom belangrijk dat je deze altijd naar waarheid ingevuld hebt. Het komt immers ook uit als je dit niet gedaan hebt en dan is de functie vergeven aan een andere kandidaat. Zorg er daarom voor dat je jezelf kent voordat je de vragenlijsten invult. Zelfkennis is het belangrijkste en je kunt hierdoor een goed beeld van jezelf geven. 


Altijd doorgroeimogelijkheden in de toekomst

Ook kunnen er verschillende testen en praktijksimulaties voor komen op het Omroep Gelderland assessment. Deze zijn altijd gebaseerd op de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt. Je kunt daarom ook altijd andere onderdelen verwachten dan iemand anders die op dat moment een assessment aflegt. Het belangrijkste is dat je kwaliteiten en ontwikkelpunten op tafel komen, zodat de doorgroeimogelijkheden in kaart gebracht kunnen worden. Zo kan er bijvoorbeeld een rollenspel aan bod komen waarin je deze aantoont. Hiermee kruip je in de huid van de functie en moet je een simulatie uit de praktijk nagebootst hebben. 


De resultaten blijven van belang

Blijkt aan het einde van het Omroep Gelderland assessment dat je alles in huis hebt voor de functie? Dan volgt er nog een voorwaardengesprek, waarin jouw contract vormgegeven wordt. De resultaten van het assessment worden te allen tijde bewaard, zodat er gedurende jouw loopbaan ook gewerkt kan worden aan ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Mocht blijken dat je niet bij de functie past, dan kun je de resultaten gebruiken om jezelf te ontwikkelen en te solliciteren naar een baan die hier beter bij aansluit. 

Artikelen in Omroep Gelderland assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen