Your code hereOLVG Ziekenhuis Assessment Oefenen?|Bereid je Optimaal Voor!
Werken in het ziekenhuis is meer dan alleen solliciteren voor een functie. Jouw CV en sollicitatiebrief zijn niet meer genoeg om aan de slag te kunnen gaan als zorgverlener. De potentiële werkgever wil altijd meer van jou weten. Dit gebeurt aan de hand van een assessment. Het OLVG Ziekenhuis assessment wordt hier vaak voor ingezet, waardoor jouw kwaliteiten goed in beeld komen en er gekeken kan worden of je bij het bedrijf past. Indien jou gevraagd is om het assessment af te leggen, kun je het beste zo snel mogelijk beginnen met de voorbereidingen. Op deze manier heb je alle handvatten om een goede indruk achter te laten. 

Inhoudsopgave


OLVG

Met het OLVG Ziekenhuis assessment kom jij goed terecht

Het OLVG Ziekenhuis assessment is voor mogelijkheden. Hoewel patiënten in het ziekenhuis liggen, moet er toch altijd een goede omgeving gecreëerd worden. Alle behandelingen moeten op de juiste manier plaatsvinden en de patiënten moeten hierover mee kunnen beslissen. Deze betrokkenheid moet ook bij de werknemers terechtkomen. Ieder lid van een team moet mee kunnen bedenken hoe de werkzaamheden ingericht worden. Door middel van het assessment wordt daarom ook gekeken of je op de juiste plaats bent binnen het team of dat er doorgroeimogelijkheden zijn. 


Altijd een goed beeld van jouw persoonlijkheid

Door middel van het OLVG Ziekenhuis assessment wordt er naar jouw persoonlijkheid gekeken. Jouw persoonlijkheid bepaalt immers of je binnen een team past. Ook komen hierbij jouw ambities en motivaties kijken. Aan de hand van verschillende vragenlijsten, die jij naar waarheid in moet vullen, ontstaat er een goed beeld van alles wat met jou te maken heeft. De resultaten hiervan kunnen ook nog besproken worden met een psycholoog. Een psycholoog gaat dan dieper in op deze antwoorden, zodat je er meer over kunt vertellen en het verslag op de juiste manier opgesteld kan worden. 


Alle resultaten in een rapport

Bij het OLVG Ziekenhuis assessment kunnen er ook nog verschillende praktijksimulaties voor komen. Het is immers voor veel functies van belang dat je laat zien wat je in huis hebt. De vaardigheden en competenties die nodig zijn om deze functie te vervullen komen het beste tot uiting als je aan de hand van een rollenspel of een case de praktijk kunt nabootsen. De assessoren houden jou hierbij nauwlettend in de gaten, waarbij alle bevindingen op worden geschreven in een rapport. Dit wordt uiteindelijk meegenomen in het eindoordeel. 


Nooit met lege handen terug komen

Alle onderdelen van jouw sollicitatie worden meegenomen voor de resultaten van het OLVG Ziekenhuis assessment. Deze worden in eerste instantie intern gesproken en jij krijgt er uiteindelijk ook een gesprek over. Je zult uiteindelijk nooit met lege handen komen. Als blijkt dat je geschikt bent voor de functie, dan word je aangenomen. Als blijkt dat je deze functie niet kunt vervullen, maar wel binnen het bedrijf past, dan kan er ook gekeken worden naar een passende vacature zodat je alsnog aan de slag kunt gaan. Mocht blijken dat je toch niet binnen het bedrijf past, dan heb je de resultaten in handen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Zo vind je uiteindelijk toch een goede baan. 

Artikelen in OLVG Ziekenhuis assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen