Your code here Nyenrode Business University assessment oefenen?|begin nu met oefenen
Gesolliciteerd naar een functie aan de top? Dan kom je er niet met alleen jouw CV en motivatiebrief. Er zijn immers veel vaardigheden en kwaliteiten van belang om aan de slag te kunnen, waardoor potentiële werkgevers altijd willen zien wat je in huis hebt. Een brief is de eerste stap, een assessment de tweede. Hiervoor wordt het Nyenrode Business University assessment ingezet. Mocht je dus aan de slag willen gaan, dan kun je je het beste zo goed mogelijk voorbereiden op dit assessment. Alleen dan laat jij een goede indruk achter en kun je aan de slag gaan binnen de functie. 

Inhoudsopgave


Nyenrode Business Universiteit

Het Nyenrode Business University assessment schetst het totaalplaatje

Het Nyenrode Business University assessment draait om het totaalplaatje. Aan de hand van dit totaalplaatje kan namelijk gekeken worden of je als leidinggevende aan de slag kunt gaan. Jouw persoonlijkheid, vaardigheden en competenties moeten allemaal kloppen om de functie in de wacht te kunnen slepen. Het assessment bestaat daarom altijd uit veel verschillende onderdelen, zodat dit plaatje geschetst kan worden en er gekeken kan worden of je op de juiste plaats komt te zitten. Ook kan er daarom gekeken worden of de studenten kunt helpen om zichzelf op de juiste manier te kunnen ontwikkelen. 


Meer dan alleen jouw kwaliteiten

Als bij een eerste gesprek blijkt dat je het Nyenrode Business University assessment mag gaan maken, dan krijg je te maken met verschillende testen. Deze testen moeten uitwijzen of jouw tekstuele en rekenkundige denkvermogen op het juiste niveau zijn. Ook verbanden leggen komt er veelvuldig in voor. Deze kwaliteiten zijn echter niet de enige onderdelen die voor komen tijdens het assessment. Je moet ook nog in gesprek gaan met een psycholoog. Met dit gesprek komt jouw persoonlijkheid verder naar voren en kan er ook gekeken worden naar de ambities en motivatie voor jouw verdere loopbaan. 


Breng jouw kennen en kunnen in de praktijk

Als laatste kan er ook gebruik worden gemaakt van praktijksimulaties tijdens het Nyenrode Business University assessment. In de praktijk kun je namelijk veel beter aantonen wat je in huis hebt. Tijdens dit onderdeel word je goed in de gaten gehouden en kan er een gedegen rapport opgesteld worden over jouw presteren. Samen met de uitkomst van de andere onderdelen wordt uiteindelijk besproken of je geschikt bent voor de functie of dat de wegen uiteindelijk zullen scheiden. Mocht je binnen de functie passen, dan volgt er nog een laatste gesprek om de visies duidelijk te krijgen. Daarna kun je aan de slag binnen het bedrijf. 


Ontwikkelen blijft belangrijk

De uitslag van het Nyenrode Business University assessment blijft te allen tijde van belang tijdens jouw loopbaan. Zo wordt niet alleen gekeken naar waar je op dat moment terecht komt, maar ook naar doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Ben je uiteindelijk niet aangenomen, dan kun je de resultaten gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen. Uiteindelijk kan er altijd een goede baan vinden aan de hand van jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten. Blijf daarom altijd in beweging, waardoor de kansen voor het oprapen liggen. 

Artikelen in Nyenrode Business University assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen