Your code hereMSD Assessment Oefenen?|Ga Voorbereid je MSD Assessment in!
Gesolliciteerd naar een functie binnen de farmaceutische branche? Dan heb je jouw CV en een uitgebreide sollicitatiebrief ingeleverd. Echter komt er altijd meer bij een sollicitatie kijken, omdat een potentiële werkgever ook wil zien hoe jij in de praktijk te werk kunt gaan. Hier komt een assessment om de hoek kijken. Het MSD assessment is hier een van. Door middel van het assessment moet een helder beeld ontstaan van jou als werknemer, waarna je de functie toebedeeld kunt krijgen. Als jou gevraagd wordt om dit assessment af te leggen, kun je het beste direct beginnen met de voorbereidingen. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je het assessment met succes af kunt leggen. 

Inhoudsopgave


MSD

Het MSD assessment creëert jouw loopbaan

Het MSD assessment is voor iedere farmaceutische branche. Zo kan het niet alleen gaan om de chemische geneesmiddelen, maar ook biologisch, vaccins en de dierengeneeskunde. Hierdoor komen er ook veel verantwoordelijkheden op de werknemers te liggen. De werknemers die de juiste verantwoordelijkheid nemen, kunnen uiteindelijk ook veel mogelijkheden binnen hun loopbaan creëren. Met het assessment wordt daarom niet alleen naar het heden gekeken, maar ook naar de toekomst. De basis begint echter bij aangenomen worden voor de functie. 


Ambities en motivatie op papier

Er gaan verschillende gesprekken aan het MSD assessment vooraf. Als je zowel het gesprek met de recruiter als met de toekomstige manager goed doorloopt, dan ga je aan de slag met het assessment. Hier komen een aantal vragenlijsten en korte testen aan bod. De vragenlijsten gaan voornamelijk over jouw persoonlijkheid, motivatie en ambities. Ook jouw talenten komen hierbij op papier te staan. Het is belangrijk dat je alles naar wens invult, zodat er een goed beeld ontstaat van jou als persoon. Jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten worden hierdoor al iets duidelijker. 


Laat zien wat je in huis hebt

Als blijkt dat er meer duidelijkheid nodig is, wordt het MSD assessment aangevuld met praktijksimulaties. Jouw kwaliteiten en competenties moet je hierbij in de strijd gooien om een goede indruk achter te laten. Met deze praktijksimulaties kun je verschillende vormen verwachten. Het is afhankelijk van de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt welke vorm deze aanneemt. Jouw werkwijze moet namelijk op de juiste manier worden getoetst, zodat de resultaten op een gedegen manier in het assessmentrapport terechtkomen. Je wordt hierdoor nauwlettend in de gaten gehouden en iedere handeling die je doet wordt opgeschreven en beoordeeld. 


Bereid je voor op de toekomst

Intern worden alle resultaten van het MSD assessment besproken en wordt besloten of je aangenomen wordt voor de functie. Mocht dit het geval zijn, dan worden ook de toekomstplannen besproken. Het is namelijk belangrijk dat er doorgroeimogelijkheden zijn, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Je wilt uiteindelijk jouw ambities waar kunnen maken, waardoor de ontwikkeling van belang is door middel van cursussen. Als je niet geschikt blijkt te zijn, dan heb je de uitslag van het assessment om op zoek te gaan naar een andere functie en kun je jouw ontwikkelpunten verbeteren in de toekomst. 

Artikelen in MSD assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen