Your code here Lumen Groep Assessment Oefenen?|Ga Voorbereid het Assessment in!
Ontdek jouw sterke punten met Lumens groep assessment. Als onderdeel van Brainport, de Metropoolregio Eindhoven, kom jij in actie voor de regio Eindhoven om een betere toekomst op te bouwen. Jouw sterke punten moeten immers altijd ontdekt worden en dat kan ook binnen deze organisatie, die anderen helpt om hun sterke punten weer te ontdekken. Als jij solliciteert bij Lumens groep moet je altijd een selectie assessment doen om te zien of hij geschikt bent voor een bepaalde functie. Het is daarom goed om jezelf op al het mogelijke voor te bereiden, te beginnen met wat het assessment inhoudt.

 

Inhoudsopgave


Lumens groep
Ontdek je sterke punten bij Lumens groep assessment

Iedereen heeft zijn sterke punten. Vaak weet iemand alleen niet welke dit zijn en hoe deze verder uitgebouwd kunnen worden om een betere toekomst te krijgen. Lumens groep assessment helpt mensen hierbij. Daarom zijn er veel werknemers in dienst met verschillende sociale specialismen en daarnaast zijn er veel vrijwilligers actief als aanspreekpunt in de regio. Daarbij moet iedereen zich op zijn plek voelen. Aan de hand van het assessment moeten daarom jouw mogelijkheden in kaart gebracht worden, zodat er gekeken kan worden of jij de juiste persoon bent voor de functie.


Een online assessment maakt het jou eenvoudig

Uiteraard moet je bij jouw sollicitatie als eerste door de selectie heenkomen. Hiervoor moet je een goede sollicitatiebrief schrijven, waarin jouw motivatie goed naar voren komt. Daarnaast moet jouw CV in orde zijn. Aan de hand van deze onderdelen word je uitgenodigd voor het assessment. Lumens groep maakt hiervoor gebruik van PiCompany assessment. De testen van Lumens groep assessment zijn online te maken. Hierdoor kun je op ieder moment en op welke plaats je maar wilt beginnen aan de vragenlijsten. Een onderdeel is een persoonlijke vragenlijst. Deze vragenlijst is belangrijk om een beter beeld van jou als persoon te krijgen. Denk hierbij ook aan jouw motivatie, ambities en sterke en zwakke punten.


Met de resultaten kun jij verder leren

Daarnaast moeten ook jouw vaardigheden en competenties bekeken worden. Hiervoor is een capaciteitentest opgesteld. Alle vraagstukken toetsen andere vaardigheden, waardoor er een goed beeld ontstaat van wat jij kunt en welke ontwikkelpunten je nog hebt. De competenties en vaardigheden worden bekeken om te zien of jij op je plek zult zitten binnen Lumens groep assessment. Je moet immers de juiste vaardigheden bezitten, maar daarnaast jezelf willen ontwikkelen aan de hand van de resultaten. Je wilt jezelf ook in de toekomst nog kunnen uitdagen en dat moet ook binnen het bedrijf passen. Daarnaast moet je optimaal kunnen functioneren om aan de eisen van het bedrijf te kunnen voldoen.


Lumens groep helpt je ook na het assessment

Als uit de resultaten blijkt dat je niet geschikt bent voor de functie, wordt in eerste instantie gekeken naar een andere functie binnen het bedrijf. Het zou immers altijd zo kunnen zijn dat er andere functies zijn die bij jouw vaardigheden en competenties passen. Als jij hiermee akkoord gaat, kan er gesproken worden over de arbeidsovereenkomst. Ook hierbij blijft Lumes groep assessment jou begeleiden in de ontwikkeling en zorgen wij dat je gestimuleerd wordt om meer uit jezelf te halen. Mocht je niet aangenomen worden, dan wordt het dossier vernietigd. Je kunt echter het assessmentrapport wel gebruiken om jouw zwakke punten aan te pakken en jezelf mee voor te bereiden op jouw volgende assessment.

Artikelen in Lumens groep assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen