Your code hereLoyens & Loeff Assessment Oefenen?|Begin Vandaag met Oefenen!
Als je solliciteert naar een functie als advocaat, notaris of fiscaal adviseur bij Loyens & Loeff assessment moet je weten wat jou te wachten staat. Het is namelijk niet zomaar een bedrijf, maar werkt als international voor de meest belangrijke financiële benodigdheden. Daarom wil de organisatie uitsluitend de beste medewerkers in dienst hebben. Aan de hand van het assessment dat jij moet afleggen wordt bekeken welke mogelijkheden er zijn en of jouw vaardigheden en competenties aansluiten bij het bedrijf. Daarom leggen wij je graag uit wat je kunt verwachten en hoe je jezelf hierop voorbereidt.

 

Inhoudsopgave


Loyens en Loeff
Na het kennismakingsgesprek begin jij aan het Loyens & Loeff assessment

Loyens & Loeff assessment heeft veel verschillende specialismen in huis. Daarom moeten werknemers ook van alle markten thuis zijn en samenwerken als een team. Een van de competenties die je moet bezitten is daarom ook de competentie samenwerken. Deze moet terugkomen in jouw assessment. Daarnaast zijn er nog veel andere vaardigheden en competenties die je moet bezitten om aan de slag te kunnen binnen het bedrijf. Een assessment biedt daarom een mooie uitkomst om naast jouw sollicitatiebrief te kunnen laten zien wat jij in huis hebt. Dit volgt echter wel pas na een eerste kennismakingsgesprek, waarin gekeken wordt of er een klik is.


Jouw vaardigheden kun je verbeteren voor het assessment

Het doel van het Loyens & Loeff assessment, welke gebruikmaakt van het GEB/Gartner assessment, is om jou als persoon beter te leren kennen. Daarnaast moeten jouw vaardigheden en competenties op het gebied van begrijpend lezen, interpreteren, rekenkundig vermogen en denkvermogen ingeschat worden. Dit wordt allemaal gedaan aan de hand van de capaciteitentest en een persoonlijke vragenlijst. De capaciteitentest bestaat uit veel verschillende onderdelen, die allemaal een andere vaardigheid toetsen. Hieruit ontstaat niet alleen een score per onderdeel, maar ook een algemene score. Het is van belang dat je de capaciteitentest hoger scoort dan andere sollicitanten. Hiervoor kun je verschillende oefeningen maken, zodat je jouw vaardigheden verbetert voor het assessment.


Kijk of jouw persoonlijkheid bij het bedrijf past

De persoonlijke vragenlijst van Loyens & Loeff assessment gaat over jou als persoon. Deze moet daarom ook altijd naar waarheid in worden gevuld. Ga geen antwoorden geven waarvan jij denkt dat ze bij het bedrijf horen. Hier heb je immers zelf ook niets aan. Er zijn daarbij ook geen goede of foute antwoorden te geven, omdat jij nou eenmaal de persoon bent die je bent. Door eerlijk op de vragen te antwoorden ontstaat er een goed beeld over hoe jij in elkaar steekt. Jouw motivatie, interesses en persoonlijke eigenschappen staan hierdoor op papier en er kan gekeken worden of er vanuit jouw persoonlijkheid een match is. Ook dit onderdeel is voor te bereiden. Je kunt namelijk verschillende vragenlijsten op de website vinden, zodat je weet wat jou te wachten staat. Van hieruit kun je ook alvast nadenken over de antwoorden.


In een rollenspel komen jouw competenties naar voren

Ook een rollenspel kan als onderdeel bij Loyens & Loeff assessment dienen. Voor sommige functies is het namelijk belangrijk om te zien hoe jij in de praktijk te werk gaat. Zo kun je jouw competenties inzetten om indruk te maken op jouw toekomstige werkgever en komen gelijk jouw sterke en zwakke punten naar voren. Jouw tegenspeler, welke een trainingsacteur is, is erin getraind om jou veel weerstand te bieden tijdens dit onderdeel. Dit kun je immers ook in de praktijk tegenkomen. Het is daarom belangrijk dat als je het rollenspel gaat voorbereiden, dat je dit met een persoon doet die ook tegengas durft te geven. Zo ben je namelijk op alles voorbereid en kun je jezelf van je beste kant laten zien.


Het assessment is nooit voor niets

Als de resultaten van het assessment positief zijn, betekent dit dat je bij Loyens & Loeff past en hier eventueel aan de slag kunt gaan. Je krijgt een vervolggesprek, waarin je de toekomstige manager leert kennen. Ook hier wordt er nog een keer gekeken of je goed bij het bedrijf past. Als dit zo is kun je aan de slag. Het assessment kan dan als leidraad dienen voor verdere ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Als jouw assessment niet helemaal goed gegaan is, dan wordt jouw dossier vernietigd. Het assessmentrapport mag je houden om aan jezelf en jouw zwakke punten te werken. Op deze manier kun je meer bijleren en jezelf blijven ontwikkelen voor jouw toekomstige carrière. Uiteraard kun je aan de hand van dit rapport ook bekijken welke functies wel bij jou passen.

Artikelen in Loyens & Loeff assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen