Your code here Leger des Heils Assessment Oefenen?|Een Goede Voorbereiding Helpt!
Zorgverlener word je niet zomaar. Je moet veel vaardigheden en competenties bezitten om hulpbehoevenden op de juiste manier te kunnen helpen. Deze hulpbehoevenden hebben vaak geen onderdak meer, waardoor de basisbehoeften nodig zijn. Je zult deze mensen ook moeten begeleiden naar een normaal leven. Daarom ontkom je er niet aan dat je een uitgebreide sollicitatieprocedure moet volgen. Alleen jouw CV en brief zijn niet voldoende. Je moet namelijk ook een assessment afleggen. Het Leger des Heils assessment bepaalt uiteindelijk of je aangenomen wordt. 

Inhoudsopgave


Leger des Heils

Het Leger des Heils assessment ondersteunt

Het Leger des Heils assessment gaat om ondersteuning van hulpbehoevenden. Na een eerste gesprek, moet het assessment afgelegd worden. Afhankelijk van de functie die jij wilt vervullen wordt ieder assessment op een andere manier ingevuld. In ieder geval kun je deze altijd online afleggen. Je krijgt hierbij verschillende vragen en testen, die een beter beeld geven over jouw persoonlijkheid, competenties en vaardigheden. Jouw sterke en zwakke punten worden uiteindelijk in kaart gebracht, zodat zowel jijzelf als jouw potentiële werkgever weten waaraan gewerkt kan worden. 


Kom op de juiste plaats terecht

De verschillende vragenlijsten belichten allemaal een ander deel van jou. Het Leger des Heils assessment geeft in eerste instantie een beter beeld van jouw persoonlijkheid, waar ook jouw motivatie en ambities bij betrokken worden. Het is belangrijk dat je dit onderdeel altijd naar waarheid invult. Je hebt er immers niets aan om over jouw antwoorden te liegen, omdat je anders ook niet op de juiste plaats terecht komt binnen het bedrijf. Jouw competenties en vaardigheden worden met een test onder de loep gelegd. Deze onderdelen bij elkaar vormen uiteindelijk een assessmentrapport. 


Jouw vaardigheden in de praktijk

Voor sommige functies heb je tijdens het Leger des Heils assessment ook te maken met praktijksimulaties. Deze nabootsingen van de praktijk worden op een locatie uitgevoerd. Tijdens deze simulatie moet je jouw vaardigheden en competenties in de praktijk inzetten om bepaalde situaties op te kunnen lossen. De assessoren houden jou hierbij nauwlettend in de gaten en schrijven hun bevindingen op. Ook dit wordt uiteindelijk meegenomen in de eindbeoordeling van het assessment en intern besproken voordat er een beslissing gemaakt wordt. 


Gekeken naar de beste functie

Als uit het Leger des Heils assessment blijkt dat je de geschikte kandidaat bent, dan krijg je dit zo snel mogelijk te horen. Je kunt dan direct in dienst treden en de functie gaan uitoefenen. In sommige gevallen blijkt dat een andere functie beter bij jou past. De werkzaamheden worden dan met jou besproken, zodat je voor jezelf kunt bepalen of je hiermee verder wilt of dat de wegen toch scheiden. Als deze functie niet vrij is op dit moment, dan worden de gegevens bewaard en kan er in de toekomst contact met je opgenomen worden. 


Werk aan je carrière

Het kan uiteraard ook blijken uit het Leger des Heils assessment dat je niet binnen het bedrijf past. Ook dan is het afleggen van het assessment niet voor niets geweest. Je hebt namelijk een beter beeld van jouw kennen en kunnen gekregen en weet waar je nog aan moet gaan werken in de toekomst. Aan de hand van de resultaten kun je jezelf beter voorbereiden op de toekomst en uiteindelijk toch een baan vinden die bij je past. Je hoeft daarom nooit bij de pakken neer te gaan zitten, maar kunt jezelf blijven ontwikkelen.

Artikelen in Leger des Heils assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen