Your code here Kraft Heinz Assessment Oefenen?|Vergroot je Kans op Succes!
Kraft Heinz assessment kennen we allemaal. Kraft Foods en Heinz zijn namelijk samen overgegaan onder de naam Kraft Heinz Company. Het Amerikaanse voedingsmiddelenbedrijf heeft meer dan 25 verschillende merken in het assortiment en heeft zich over 40 verschillende landen verspreid. De grote diversiteit aan voedingsmiddelen zorgen er ook voor dat er alleen de beste werknemers aan het werk kunnen gaan. Bij een sollicitatieprocedure hoort daarom ook een assessment waarin jouw vaardigheden en competenties naar voren moeten komen.

 

Inhoudsopgave


Kraft Heinz
Goed voorbereiden op het Kraft Heinz assessment

Alle medewerkers moeten aan de strenge eisen van het Kraft Heinz assessment voldoen. Alleen op deze manier kan er namelijk op de juiste manier gefunctioneerd worden op de werkvloer en er op deze manier ook doorgroeimogelijkheden gecreëerd kunnen worden. Dit kan echter alleen aan de hand van de resultaten, omdat de uitslag hiervan een goed beeld geeft van jouw ontwikkelingen. Hiervoor moet je jezelf goed voorbereiden, wat al begint met bekijken of de organisatie bij jou past. Hiervoor heeft Kraft Heinz Company de ‘Realistic Preview Test’ opgesteld, welke op de website te vinden is. Daarna moet je jouw sollicitatiebrief inleveren. Als deze bevalt, word je uitgenodigd voor het online assessment.


Haal een hoge score voor het online assessment

Tijdens het Kraft Heinz assessment worden er verschillende vaardigheden online getest. Begrijpend lezen, tekstueel analyseren, rekenkundig inzicht en werken met nieuwe informatie zijn enkele onderdelen van het assessment. Deze onderdelen kun je op onze website oefenen, zodat je jouw vaardigheden al verbeterd hebt voordat je de test gaat maken. Dit zorgt er namelijk voor dat je een hogere score behaalt dan wanneer je niet geoefend hebt. Je weet immers welke vraagstukken er in de capaciteitentest voor gaan komen en hoe je hierop moet antwoorden. Daarnaast leer je zo met de tijdsdruk omgaan, zodat je hier geen last van hebt tijdens het assessment. Uiteindelijk zullen jouw sterke en zwakke punten in kaart worden gebracht en kun je aan de hand van de resultaten afleiden welke punten je nog moet verbeteren


Jouw dossier wordt bewaard voor nieuwe mogelijkheden

Tot nu toe is het hele Kraft Heinz assessment online verlopen. Als aan de hand van jouw resultaten blijkt dat je een geschikte kandidaat kan zijn, komen er een aantal gesprekken. Dit zijn er minimaal vier. Een is met een recruiter, de anderen kunnen met de mogelijk toekomstige manager en met een directielid zijn. Ook deze gesprekken moeten gevoerd worden om te kijken of jij geschikt bent voor de functie. Als dit zo is, krijg je een aanbod vanuit het bedrijf. Daarnaast wordt de uitslag van het assessment bewaard, zodat er in geval van promotie gekeken kan worden welke mogelijkheden er voor je zijn en hoe je jezelf nog kunt ontwikkelen.


Meer zelfkennis en ruimte voor verbetering

Als uit het assessment blijkt dat je niet de geschikte kandidaat bent, eindigt jouw sollicitatieprocedure. Het dossier wordt vernietigd, waardoor je een nieuwe kans kunt krijgen om jezelf te bewijzen als je nog een keer wilt solliciteren. Daarnaast heb je het assessmentrapport in handen waarmee je meer zelfkennis hebt opgedaan en kunt beginnen aan jouw zelfontwikkeling. De verbeterpunten en jouw sterke punten kun je op deze manier inzetten om de juiste functie te vinden en aan de slag te gaan met een carrière die bij jou en jouw vaardigheden past. Zo heb je de rest van jouw carrière nog profijt van het Kraft Heinz assessment.

Artikelen in Kraft Heinz assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen