Your code hereKPMG Assessment Oefenen?|Een Goede Voorbereiding Helpt!
Gesolliciteerd en ben je op gesprek geweest? Dan is de eerste stap in de goede richting al gezet. Vanaf dit moment kan het echter nog veel spannender worden. Je moet namelijk jezelf nog bewijzen voordat je daadwerkelijk binnen het bedrijf aan de slag kunt gaan. Het KPMG assessment wordt te allen tijde ingezet om te zien of je de geschikte kandidaat bent voor de functie. Voordat je het assessment ingaat, is het van belang dat je weet wat je te wachten staat. Op deze manier kun je je op de juiste manier voorbereiden en een goede indruk achterlaten op jouw potentiële werkgever. 

Inhoudsopgave


 

KMPG

Het KPMG assessment zorgt voor controle

Het KPMG assessment zorgt ervoor dat de juiste accountant op de juiste plaats komt. Er moeten immers veel controles uitgevoerd worden, waardoor deze controle en verantwoordelijkheid ook op de werknemer komt te liggen. De verschillende specialismen moeten daarom op de juiste manier op de werkvloer terecht komen, waardoor het team naar behoren kan functioneren. Met het assessment wordt daarom gekeken welke mogelijkheden er zijn en hoe deze het beste ingedeeld kunnen worden. Dit gebeurt op basis van veel verschillende factoren, zodat er altijd zekerheid is. 

 


Jouw vaardigheden en persoonlijkheid spelen een rol

Je hebt altijd een online assessment als je deel gaat nemen aan het KPMG assessment. Er zijn een aantal testen die aan bod komen, welke voornamelijk gericht zijn op jouw vaardigheden. De vaardigheden die je voornamelijk moet bevatten zijn begrijpend lezen, rekenkundig inzicht en de manier hoe jij informatie verwerkt. Wanneer je deze testen doorstaat, word je uitgenodigd om een persoonlijkheidstest af te leggen. Ook dit gebeurt allemaal online en geeft meer inzicht in de persoon die jij bent, waar je staat in je leven en welke motivatie en ambities je hebt. Hiermee kan uiteindelijk gewerkt worden en kun je aantonen hoe je iets wilt gaan bereiken. 

 


Nog enkele gesprekken voor het einde

Op basis van het KPMG assessment wordt uiteindelijk gekeken of er mogelijkheden voor jou binnen het bedrijf zijn. Mocht dit zo zijn, dan volgt er een eerste gesprek om te bekijken of de verwachtingen op een lijn liggen. Jouw competenties en toekomstbeeld moeten namelijk ook besproken worden en de verwachtingen van beide kanten uitspreken zorgt voor een helder beeld. Als dit gesprek van beide kanten positief is, dan volgt er ook nog een tweede gesprek. Dit gesprek zal meer over de inhoud gaan. In sommige gevallen moet je ook nog meewerken aan een praktijksimulatie. Hierin wordt gekeken hoe je jouw vaardigheden inzet om een situatie naar jouw hand te zetten. 

 


Een laatste controle

Aan het einde van de gesprekken en het KPMG assessment worden de opgegeven referenties nog benaderd. Ook moeten alle documenten worden beoordeeld, zodat het bedrijf er zeker van is dat de juiste werknemer aangenomen wordt. De Verklaring Omtrent het Gedrag is hier een van. Pas als dit allemaal in orde is en jij wilt ook nog steeds door voor de functie wordt er een aanbod gedaan. De resultaten worden in dit geval altijd bewaard, zodat gekeken kan worden naar doorgroeimogelijkheden. Mocht je niet bij het bedrijf passen, dan heb je de resultaten op papier om aan jezelf te blijven werken. Je kunt je dan verder ontwikkelen en zien welke functies er wel bij je passen. Er zijn zo altijd eindeloos veel mogelijkheden en het assessment doe je nooit voor niets. 

Artikelen in KPMG assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen