Your code here KLM Assessment Oefenen?|Bereid je Optimaal Voor!
Iedereen van A naar B brengen, brengt veel expertise met zich mee. Gedurende de dag zijn er veel mensen in de weer om zowel voor als achter de schermen alles te regelen, zodat de passagiers altijd de beste ervaring hebben. Medewerkers moeten daarom altijd van alle markten thuis zijn. Je kunt daarom niet meer zomaar solliciteren door middel van een sollicitatiebrief en jouw CV. Het KLM assessment komt ook op jouw pad. Dit assessment moet uitwijzen of jij de geschikte kandidaat bent voor de functie. Het is daarom van belang dat je aan de hand van jouw vaardigheden een goede indruk achterlaat. 

Inhoudsopgave


KLM

Het KLM assessment brengt expertises samen

Het KLM assessment heeft veel verschillende werknemers in dienst. Dagelijks moeten er immers ook veel passagiers geholpen worden en is het onderhoud van de vliegtuigen aan de orde van de dag. Al deze expertises moeten eerst onder de loep gelegd worden, zodat de juiste teams samengesteld worden en er zekerheid is dat de werkzaamheden naar behoren uitgevoerd kunnen worden. Hiervoor wordt het assessment ingezet, zodat de kwaliteiten en ontwikkelpunten duidelijk worden en er gekeken kan worden naar de juiste functies voor de juiste mensen. 


Eigenschappen en motivatie op tafel

Je krijgt verschillende vragenlijsten en testen te zien tijdens het KLM assessment. De antwoorden die jij geeft op deze vragen bepalen of je geschikt bent voor de functie en of je binnen de organisatie past. Het is daarom van belang dat alle vragen naar waarheid ingevuld worden. Zo moet je bepaalde eigenschappen kunnen omschrijven, jouw motivatie en ambitie duidelijk maken en kijken naar wat je in de toekomst wilt bereiken. De analyse wijst daarbij uit of deze doelen realistisch zijn en of ze bij het bedrijf horen waar je bij gaat werken. 


Doorgroeimogelijkheden aan de hand van zelfkennis

Jouw vaardigheden en competenties worden ook op papier gezet met het KLM assessment. Je moet verschillende vragen beantwoorden en laten zien welke sterke en zwakke punten je hebt. Het is daarbij niet erg om zwakke punten te hebben, zolang je deze kunt blijven ontwikkelen. Het is dus eerder voor zelfkennis en doorgroeimogelijkheden bedoeld. Toch kan er hierop beoordeeld worden of je bij de functie past. Je moet immers wel de juiste vaardigheden bezitten om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Het kan daarom ook zijn dat er gekeken moet worden naar andere functies die beter bij jou passen. 


Altijd een functie voor jou beschikbaar

Het is afhankelijk van het KLM assessment welke functie je uiteindelijk gaat vervullen en of je bij het bedrijf past. Als dit zo is, dan kun je direct aan de slag. Als een andere functie dan de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt beter bij je past, dan wordt er een nieuw gesprek in gepland om de mogelijkheden te bespreken. Hoe je het ook went of keert, de uitslag van het assessment brengt te allen tijde mogelijkheden met zich mee. Je hebt immers de juiste handvatten om jezelf te blijven ontwikkelen en kunt stappen gaan maken in jouw carrière. 

Artikelen in KLM assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen