Your code here Kimberly-Clark Assessment Oefenen?|Vergroot je Kans op Succes!
Heb je een sollicitatiebrief en CV ingestuurd? Dan kan er nog een spannende periode in het verschiet liggen. Om de juiste kandidaten te kunnen selecteren wordt er namelijk niet alleen meer gekeken naar hoe een brief is opgesteld en welke vaardigheden iemand hierin heeft opgeschreven, maar ook naar de persoon zelf en welke mogelijkheden er in de toekomst liggen. Het Kimberly-Clark assessment gaat daarom verder dan alleen solliciteren en toetst jou op meer vlakken. Op deze manier weet de werkgever precies met wie deze te maken heeft en kan op basis van het totaalplaatje de juiste beslissing maken. 

Inhoudsopgave


Kimberly clark

Het Kimberly-Clark assessment zet jou in beweging

Het Kimberly-Clark assessment gaat niet alleen voor verbeteringen richting de klant, maar ook naar werknemers. Iedereen blijft continu in beweging en er kunnen hierdoor ook regelmatig veranderingen op de werkvloer plaatsvinden. Door middel van het assessment kan daarom gekeken worden welke mogelijkheden er zijn tot verandering, waardoor de werkzaamheden verbeteren en er een betere werksfeer gecreëerd kan worden. Ieder individu vult hierbij de andere weer aan. Door een stevig team in te zetten, kan alles tot een goed einde gebracht worden en blijft het bedrijf in ontwikkeling. 


Vragenlijsten voor jouw toekomst

Na een eerste gesprek word je uitgenodigd voor het Kimberly-Clark assessment. Dit begint altijd door te kijken naar jou als persoon. Wie je bent, waar je interesses liggen, wat jouw motivatie is en welke ambities je hebt voor de toekomst staan hierbij centraal. Dit gebeurt altijd aan de hand van een aantal vragenlijsten, die je online in kunt vullen. Het is belangrijk dat je deze vragen naar waarheid in gaat vullen. Denk niet na over wat jij denkt dat belangrijk is voor het bedrijf, maar blijf bij jezelf. Op deze manier kom je ook altijd op de juiste plaats terecht en loop je minder snel risico dat de wegen alsnog zullen scheiden. 


Doorgroeimogelijkheden altijd op papier

Tijdens de verschillende vragenlijsten van het Kimberly-Clark assessment wordt ook gekeken naar jouw scholing. Jouw gehele loopbaan wordt hierbij onder de loep genomen. Vanaf het moment dat je aan je studies begon tot en met waar je op dat moment in het leven staan, zijn belangrijke aspecten om een beoordeling te kunnen maken. Jouw sterke en zwakke punten komen hierbij ook beter naar voren, waardoor er ook direct naar doorgroeimogelijkheden gekeken kan worden. Iedereen heeft wel iets te verbeteren, waarbij de juiste cursussen en trainingen kunnen helpen. Als je wordt aangenomen op basis van het assessment kun je ook direct weer aan scholing beginnen. 


Een volledige analyse van jouw vaardigheden

Voor sommige functies moet je ook nog een praktijksimulatie doen als onderdeel van het Kimberly-Clark assessment. Hierin laat je zien hoe je in de praktijk handelt. Jouw vaardigheden en competenties moeten dus in de strijd worden gegooid om een goede indruk achter te laten op jouw potentiële werkgever. Als je dit allemaal doorstaan hebt, dan volgt er een assessmentrapport. Hierin staat de volledige analyse van alle bevindingen en wordt er bekeken of je bij de functie past. Wanneer een andere functie binnen het bedrijf beter zou passen, dan wordt dit ook met jou besproken. 


Werken aan jouw eigen toekomstplannen

Mocht blijken dat je helemaal niet binnen het bedrijf past, dan scheiden de wegen na het Kimberly-Clark assessment. Jouw dossier wordt in dit geval vernietigd, maar je krijgt zelf ook een kopie mee. Je kunt je immers gedurende jouw loopbaan altijd blijven ontwikkelen en aan de hand van jouw verbeterpunten werken aan een andere toekomst. Zo heb je altijd de juiste handvatten en kun je gericht gaan zoeken naar een andere baan. Uiteindelijk heb je dus veel profijt aan het maken van het assessment en kun je jezelf zover ontwikkelen dat alles mogelijk wordt. 

Artikelen in Kimberly-Clark assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen