Your code hereHilton Worldwide Assessment Oefenen?|Bereid je Optimaal Voor!
Werken in een hotel? Dan kom je vaak interessante vacatures tegen. Je kunt hierop reageren door middel van jouw CV en sollicitatiebrief. Vanaf dat moment kun je een lange sollicitatieprocedure tegemoetzien als jij bij een van de beste kandidaten bent. Je wordt dan uitgenodigd voor een eerste gesprek, waarna er verder gekeken wordt en je uitgenodigd kunt worden voor het Hilton Worldwide assessment. Met dit assessment moet je jezelf gaan bewijzen, zodat gezien wordt dat je de juiste vaardigheden in huis hebt om de functie uit te kunnen voeren. Bereid je daarom altijd goed voor op dit assessment. 

Inhoudsopgave


Hilton Worldwide

Het Hilton Worldwide assessment bidet mogelijkheden

Het Hilton Worldwide assessment zorgt ervoor dat iedere dag een beleving wordt. De medewerkers zetten iedere dag hun beste beentje voor om tevredenheid te garanderen. Hiervoor zijn niet alleen goede werknemers nodig, maar ook mensen die op hun plek zitten. Het enige hoe je iedereen op de juiste plek krijgt binnen het team, is door de kwaliteiten te bundelen en iedereen de mogelijkheid te bieden om zich te ontwikkelen. Hier komt het assessment om de hoek kijken. Door middel van het assessment komen de kwaliteiten en ontwikkelpunten op papier te staan, waardoor er gewerkt kan worden aan de toekomst. 


Het goede pad bewandelen in de toekomst

Het Hilton Worldwide assessment begint met een vragenlijst over jezelf. Jouw persoonlijkheid is belangrijk voor het bedrijf. Zo moet er niet alleen gekeken worden naar de eigenschappen die jou tot jou maken, maar ook de motivatie en ambitie. Jouw ambities zorgen er namelijk voor dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Als je een helder pad voor ogen hebt, heb je ook een beter zicht op de toekomst en welke zaken er nodig zijn om dit pad te kunnen bewandelen. Aan de hand van de analyse die uit deze vragenlijst komt, kan bepaald worden of je binnen het bedrijf past. 


Zet de situatie naar eigen hand met jouw vaardigheden

Daarna ga je door naar een aantal testen van het Hilton Worldwide assessment welke jouw vaardigheden en capaciteiten in kaart brengen. De vaardigheden die benodigd zijn om de functie naar behoren uit te kunnen voeren moeten hiermee aangetoond worden, maar ook kun je laten zien welke je nog meer beheerst. De ontwikkelpunten staan hier ook gelijk centraal. De sterke en zwakke punten kun je op een goede manier inzetten om iedere situatie naar eigen hand te zetten. Zo ook tijdens de praktijksimulatie van het assessment. Hier moet je jouw vaardigheden immers inzetten om een situatie op te lossen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan communicatieve vaardigheden. 


Altijd blijven ontwikkelen voor nieuwe kansen

Aan het einde van het Hilton Worldwide assessment is er een goed beeld of je binnen het bedrijf past en ook de functie uit kunt voeren waarnaar je gesolliciteerd hebt. Als dit zo is, dan volgt er een laatste gesprek om alle arbeidsvoorwaarden te bespreken. Daarna kun je aan de slag en de resultaten van het assessment gebruiken om jezelf te blijven ontwikkelen in de toekomst. Je kunt zelf bepalen hoe je dit aan gaat pakken, maar kunt wel hulp krijgen vanuit het gebruik. Ook als je de baan niet krijgt, heb je altijd de resultaten nog om jezelf verder te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat je uiteindelijk alsnog een goede baan krijgt. 

Artikelen in Hilton Worldwide assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen