Your code hereHeineken Assessment Oefenen?|Oefen Voor Betere Resultaten!
Zodra je een leuke vacature hebt gevonden, dan wil je het liefst zo snel mogelijk reageren. Je maakt jouw CV in orde en schrijft een motivatiebrief. Echter is dit pas de eerste stap van jouw sollicitatie. Je wordt immers ook uitgenodigd voor een gesprek om kennis te maken en te zien of je binnen het bedrijf zou kunnen passen. Ook daarna eindigt de sollicitatieprocedure niet. Je kunt namelijk ook gevraagd worden voor het Heineken assessment. Met dit assessment wordt gekeken of je bij het bedrijf past. Het is daarom goed om je hierop voor te bereiden. 

Inhoudsopgave


Heineken

Het Heineken assessment voor kwaliteit

Het Heineken assessment draait om kwaliteit. Niet alleen moet deze kwaliteit terugkomen in de producten, ook in de medewerkers moeten een hoop kwaliteiten worden ontdekt. Het is daarom goed om niet alleen naar jou als persoon te kijken, maar ook alles wat je nog meer te bieden hebt. Aan de hand van het assessment kan een duidelijk beeld ontstaan en wordt er gekeken of je binnen het team past. Zowel jouw potentiële werkgever als jijzelf hebben daarom veel aan de uitslag. Je weet precies waartoe je in staat bent en kunt jezelf gedurende je loopbaan blijven ontwikkelen. 


Jouw eigenschappen en karakter in kaart gebracht

Het Heineken assessment bestaat daarom uit een aantal onderdelen. In het eerste deel wordt naar jouw persoonlijkheid gekeken. Jouw eigenschappen en karakter kunnen namelijk van belang zijn om te weten hoe je op de werkvloer gaat presteren. Deze vragen moeten volledig naar waarheid ingevuld worden. Ga daarom geen geforceerde antwoorden geven omdat je denkt te weten wat het bedrijf wilt horen. Je hebt er aan het einde van de dag niets aan. Denk ook aan jouw toekomstperspectief. Het moet allemaal wel realistisch blijven. Ook blijkt uit het onderdeel of je goed in een team zou kunnen werken.


Het rapport geeft de doorslag

Het tweede deel gaat voornamelijk om jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten. Met het Heineken assessment wordt aan de hand van een aantal tests gekeken welke dit zijn en hoe je ze in zou kunnen zetten in het werkveld. Daarom komt er soms ook een praktijksimulatie aan te pas. Hierin moet je jouw vaardigheden in de praktijk laten zien, zodat dit geanalyseerd kan worden en meegenomen wordt in het uiteindelijke assessmentrapport. Dit rapport is leidend voor de beslissing die gemaakt wordt vanuit het bedrijf. Als blijkt dat je geschikt bent voor de functie, dan wordt er nog een keer een gesprek gevoerd en over de toekomst gepraat. Mocht het van beide kanten nog steeds bevallen, dan ga je aan de slag. 


Creëer nieuwe mogelijkheden voor jezelf</h2

Het Heineken assessment blijft te allen tijde onderdeel van jouw carrière. Doordat jouw ontwikkelpunten in kaart gebracht zijn, kan er gericht gezocht worden naar cursussen en trainingen die jou helpen bij de ontwikkeling. Op deze manier kun je ook doorgroeimogelijkheden voor jezelf creëren. Zelfs als je niet aangenomen wordt, heb je iets aan de resultaten. Er ontstaan namelijk ook nieuwe perspectieven op de toekomst, waardoor je je beter kunt voorbereiden op een volgende sollicitatie. 

Artikelen in Heineken assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen