Your code here FrieslandCampina Assessment Oefenen?|Bereid je Optimaal Voor!
Met het FrieslandCampina assessment krijg jij mogelijkheden om de melkveehouderij over de hele wereld te helpen. Het gehele productieproces van melkproducten wordt doordacht, waardoor er gemotiveerde en professionele werknemers in dienst moeten komen. Daarbij moet ook iedereen van het proces afweten. Het begint immers al bij het eten dat de melkkoeien krijgen en het eindigt pas bij de verkooppunten. In de tussentijd moet er ook onderzoek worden gedaan naar verbeteringen. Als jij bij Friesland Campina wilt werken, moet je van veel zaken afweten. Daarom komt er altijd een assessment op jouw pad tijdens de sollicitatieprocedure.

 

Inhoudsopgave


Frieslandcampina
De ontwikkelingsmogelijkheden liggen open met FrieslandCampina assessment

FrieslandCampina assessment gaat verder dan alleen de productie van melkproducten. Iedere dag moet onderzoek gedaan worden naar nieuwe producten en verbetering van bestaande producten. Op deze manier wordt bewezen dat er meer uit de producten gehaald kan worden. Daarom moet er ook steeds meer uit werknemers gehaald worden. Het assessment dient daarom niet alleen om te kijken hoe een persoon op het moment van sollicitatie is, maar ook om te zien welke ontwikkelingsmogelijkheden er zijn in de toekomst. Alleen op deze manier kunnen er doorgroeimogelijkheden ontstaan en zal een werknemer zich altijd op zijn plek voelen.


Na jouw sollicitatiebrief en -gesprek volgt het assessment

Jouw sollicitatie is al begonnen vanaf het moment dat jij jouw sollicitatiebrief en CV verstuurd hebt. De meest interessante kandidaten worden daarna op kantoor uitgenodigd. Zit jij hiertussen, dan volgt er een kennismakingsgesprek en kunnen onderlinge verwachtingen uitgewisseld worden. Als ook hieruit blijkt dat je een geschikte kandidaat voor de functie kunt zijn, volgt er het FrieslandCampina assessment. Deze begint met een vragenlijst waarmee jouw persoonlijkheid wordt vastgesteld. Er komen verschillende vragen voorbij die je naar waarheid in moet vullen. Er wordt namelijk gekeken naar wie jij bent en onder welke omstandigheden je het beste kunt functioneren binnen het bedrijf.


Oefenen om jouw vaardigheden te verbeteren

Daarnaast worden jouw vaardigheden getoetst aan de hand van een capaciteitentest. Jouw vaardigheden en competenties zijn namelijk belangrijk voor jouw toekomstige werknemer. Deze capaciteitentest is tijdsgebonden, waardoor tijdsdruk kunt ontstaan. Door van tevoren goed te oefenen weet je wat er van jou wordt verwacht en kun je er snelheid in gaan brengen. Zo voorkom je dat je veel vragen niet kunt maken omdat er te weinig tijd is. Deze test geeft jouw toekomstige werkgever een goed beeld van jouw sterke en zwakke punten, zodat er ook gekeken kan worden naar eventuele bijscholing en doorgroeimogelijkheden. In de meeste gevallen is dit het einde van het assessment.


Los de case op met jouw competenties en vaardigheden

Voor sommige functies moet er nog een extra onderdeel getoetst worden. Dit wordt gedaan aan de hand van een case. Dit is een praktijk gerelateerde case die je in het werkveld tegen moet gaan komen en het is de bedoeling dat je deze case gaat oplossen. Ook hierbij komen jouw vaardigheden en competenties weer aan bod. Echter wordt er nu ook gekeken naar hoe je omgaat met stress en in hoeverre jij in staat bent om besluiten te nemen op basis van de informatie die jij hebt gekregen. Het FrieslandCampina assessment helpt jou ook hierbij om meer uit jezelf te halen en te ontdekken hoe jij te werk gaat.


Altijd meer mogelijkheden met het assessmentrapport

Na het assessment krijg jij de resultaten in een assessmentrapport te zien. De resultaten worden ook besproken, zodat je een helder beeld hebt. Aan de hand van de uitslag wordt bepaald of je geschikt bent voor de functie waarop je gesolliciteerd hebt. Als dit het geval is, volgt er een voorwaardengesprek. Hier wordt steeds teruggegrepen naar het rapport bij alle carrièremogelijkheden. Daarnaast kan het als middel dienen om door te groeien binnen het bedrijf of om te kijken naar gepaste cursussen en opleidingen. Echter kan het ook zo zijn dat je na het FrieslandCampina assessment niet de geschikte kandidaat bent voor de functie, kan er ook gekeken worden naar andere vacatures binnen het bedrijf. Als je dit niet wilt of er zijn op dit moment geen mogelijkheden, kun je het assessmentrapport wel gebruiken voor jouw zelfontwikkeling en jouw verdere carrière.

Artikelen in FrieslandCampina assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen