Your code here Feadship Assessment Oefenen?|Goede Voorbereiding is de Halve Baan!
Solliciteren bij Feadship assessment met doorgroeimogelijkheden

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan is Feadship assessment wellicht iets voor jou. Dit bedrijf is een samenwerkingsverband tussen Royal Van Lent Shipyard, De Vries Group en De Voogt Naval Architects. Hierdoor ontstaat een totaalplaatje van ontwerpen, scheepswerven en de productie van superjachten. Er worden daarom veel eisen aan jou gesteld wanneer je hier gaat werken. De reputatie moet immers hooggehouden worden. Echter kun je er dan wel vanuit gaan dat je in een bedrijf terecht komt waar veel expertise te vinden is. 

 

Inhoudsopgave


Feadship

Nieuwe kansen op het gebied van ontwikkelingen

Feadship assessment ontwikkelt verschillende schepen en jachten, waarbij het bedrijf vanaf de wensen van de klant en de ontwikkeling tot aan de uiteindelijke oplevering betrokken is. Doordat er veel expertise binnen het bedrijf is, kan alles door Feadship gedaan worden. Hierdoor ontstaan veel nieuwe kansen op het gebied van ontwerp, zoals een unieke stijl en de technieken die erbij komen kijken. Er wordt daarom ook van jou verwacht dat je aan deze verwachtingen kunt voldoen. Alle medewerkers moeten immers deze eisen waar kunnen maken, waardoor je voortdurend in de weer bent met jezelf ontwikkelen. 

 


Het eerste gesprek is bepalend voor het vervolg

Als jij solliciteert door middel van een motivatiebrief en jouw CV, wordt hierbij gekeken of je in het eerste opzicht bij het bedrijf past. Als jouw brief opvalt, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit geldt als kennismakingsgesprek, waarbij ook besproken wordt wat er van jou verwacht wordt en hoe je jezelf moet opstellen in de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt. Uiteraard krijg je ook direct te horen wat jij van Feadship assessment kunt verwachten. Als deze verwachtingen bij beide partijen overeenkomen, moet je een assessment gaan maken. Met dit assessment wordt gekeken of je niet alleen een goed beeld hebt van de functie, maar ook of je de vaardigheden en competenties bezit die benodigd zijn om het beroep uit te kunnen oefenen. 

 


Jouw persoonlijkheid in kaart gebracht tijdens een assessment

Er wordt tijdens het assessment voornamelijk gekeken wie je bent, wat jouw vaardigheden zijn en of je binnen de organisatie past. Je moet dus aan kunnen tonen dat je de geschikte kandidaat bent. Op basis hiervan kan ook gekeken worden naar eventuele doorgroeimogelijkheden. Wanneer uit de resultaten nog geen helder beeld is ontstaan, word je uitgenodigd om nog een aantal aanvullende praktijkopdrachten uit te voeren. Dit kan gedaan worden in de vorm van een rollenspel, waarbij een situatie uit de praktijk nagebootst wordt. 

 


Afhankelijk van de uitslag kun jij aan de slag

Aan het einde ontvang je een uitgebreid rapport waarin jouw resultaten vermeld staan. Bij een positief advies wordt jouw indiensttreding besproken. Het kan ook voor komen dat er gevraagd wordt om een aanvullende opleiding te volgen om jouw capaciteiten te verbeteren. Als je niet bij het bedrijf past, houdt jouw avontuur op en heb je nieuwe handvatten om jezelf te blijven ontwikkelen. Jouw rapport wordt in dat geval vernietigd door het bedrijf. Je behoudt zelf de resultaten ook, waarmee je jouw voordeel op kunt doen in de toekomst. 

Artikelen in Feadship assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen