Your code hereEY (Ernst&Young) Assessment Oefenen?|Bereid je Optimaal Voor!
Met EY (Ernst & Young) assessment stel je de juiste vragen 

EY (Ernst & Young) assessment is een van de grootste financiële dienstverleners in Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies en heeft daardoor ook een internationaal samenwerkingsverband met lokale lidfirma’s. Hierdoor staat het bedrijf ook wel bekend als EY Global Limited. Om te kunnen werken bij het bedrijf moet je uit goed hout gesneden zijn, want het bedrijf neemt niet zomaar mensen aan. 

 

Inhoudsopgave


EY (Ernst & Young)

Luisteren naar klanten en werknemers

EY (Ernst & Young) assessment is niet alleen de grootste op de markt, maar luistert hierbij ook altijd goed naar de klanten. Hiervoor moeten goede vragen gesteld worden, waardoor alle wensen duidelijk worden en er nieuwe inzichten komen op het gebied van mogelijkheden. Het advies wordt hier uiteindelijk op gebaseerd. Wanneer dit advies niet direct gegeven kan worden, wordt er overlegd met partners om toch op het juiste pad te zitten. Echter geldt goed luisteren en de juiste vragen stellen niet alleen voor klanten. Ook zorgt het bedrijf voor meer betrokkenheid van medewerkers door naar de meningen te luisteren. Zo blijft het bedrijf zich ontwikkelen en worden nieuwe medewerkers op de juiste manier geselecteerd. 

 


Verschillende stappen doorlopen voor het assessment

Als je ook aan de slag wilt gaan bij EY (Ernst & Young) assessment moet je een profiel aanmaken bij het bedrijf. Door op de vacature te klikken kom je uiteindelijk uit bij een recruiter, die jou verschillende vragen stelt om erachter te komen wie je bent en wat jouw motivatie is om bij het bedrijf aan de slag te gaan. Ook wordt jouw loopbaan hiervoor onder de loep gelegd. Aan de hand van deze antwoorden wordt gekeken of er een eventuele samenwerking kan worden aangegaan. Als het antwoord hierop ‘ja’ is, word je uitgenodigd voor het assessment. Dit assessment kan voor sommige functies online worden gemaakt, voor andere moet je op locatie het assessment afleggen. 

 


Zowel online als op locatie mogelijk

Bij een online assessment kun je waar en wanneer je maar wilt de vragen beantwoorden. Verschillende tests moeten duidelijk maken wie je bent als persoon en of je over de juiste capaciteiten bezit om bij het bedrijf te werken. Jouw sterke en minder sterke punten worden hierbij ook direct in kaart gebracht. Als je namelijk wordt aangenomen kun je ook op doorgroeimogelijkheden rekenen door de uitslag van het assessment. Als je het assessment op locatie af moet leggen wordt er niet alleen gekeken naar jouw capaciteiten, minder sterke punten en jou als persoon. Hierbij vindt er ook een interview met een psycholoog plaats en worden jouw vaardigheden en competenties getest aan de hand van een rollenspel. 

 


Nieuwe inzichten voor jouw ontwikkeling

Aan het einde van het assessment krijg je een rapport in handen met de uitslag. Per onderdeel staat precies aangegeven hoe je hierop hebt gescoord en kun je nog feedback verwachten. Als blijkt dat je bij EY (Ernst & Young) assessment past, word je wederom voor een aantal gesprekken uitgenodigd. Op basis van deze gesprekken ontvang je een aanbod. Als je dit aanbod aanneemt, kun je direct in dienst treden. Het assessmentrapport blijft dan in jouw dossier, zodat er tijdens jouw loopbaan gekeken kan worden naar passende cursussen om door te groeien binnen het bedrijf. Mocht je niet binnen het bedrijf passen heb je altijd nog de resultaten om jezelf verder te ontwikkelen voor in de toekomst.

Artikelen in EY (Ernst & Young) assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen