Your code here Exact Assessment Oefenen?|Ga Voorbereid het Exact Assessment in!
Met Exact assessment bedien jij de klanten 

Financiële en bedrijfssoftware worden steeds belangrijker voor kleine en middelgrote bedrijven. Ook accountants maken er regelmatig gebruik van. Exact assessment is een expert op dit gebied en heeft kantoren in 12 landen, waarbij de klanten verspreid zitten over heel de wereld. Door middel van gebruiksvriendelijke softwarepakketten kan ieder pakket aansluiten op de wensen van de klant, waardoor de werkzaamheden vereenvoudigd worden. 

 

Inhoudsopgave


Exact

Met de software is er inzicht in de financiële situatie

Door middel van de software van Exact assessment kan de klant de mogelijkheden voor het bedrijf beter inschatten en worden er beslissingen genomen op basis van feiten. Dit kan zowel voor de korte als de langere termijn dienen. Ook heeft een klant altijd inzicht in de financiële situatie en alle andere belangrijke zaken binnen het bedrijf. Zo kan gekeken worden of er bespaard kan worden op bepaalde producten en diensten of dat er een compleet andere koers gevaren moet worden. Om dit allemaal voor elkaar te krijgen heeft Exact de juiste medewerkers in dienst. Hierdoor ontstaan er veel doorgroeimogelijkheden, waardoor er nieuwe kansen voor het bedrijf zelf op de loer liggen. 

 


Aan de hand van jouw motivatie uitgenodigd worden

Als je aan de slag wilt gaan bij Exact assessment moet je precies binnen het beoogde profiel passen. Het is daarom van belang dat je een goede motivatiebrief kunt schrijven en een CV hebt die opvalt. Op basis hiervan worden namelijk de eerste kandidaten voor de functie geselecteerd. Zit jij tussen deze kandidaten, dan word je uitgenodigd voor een gesprek. Hier krijg je meer te horen over jouw werkzaamheden en wordt er gekeken hoe jij als persoon bent. Als het van beide kanten goed aanvoelt, ga je verder het sollicitatietraject in en moet je een assessment gaan maken. 

 


Meer dan alleen competenties en vaardigheden aantonen

Het assessment is altijd aangepast aan de functie waarvoor jij gesolliciteerd hebt. Zo kun je verschillende vragen verwachten die te maken hebben met jouw persoonlijkheid, jouw motivatie en ambitie en hoe jij het beste functioneert. Iedereen werkt immers beter onder bepaalde omstandigheden. Ook moet er gekeken worden naar jouw sterke en zwakke punten. Aan de hand hiervan kan gekeken worden naar doorgroeimogelijkheden en of je de juiste vaardigheden bezit om aan het werk te gaan binnen het bedrijf. Jouw vaardigheden en competenties komen pas echt aan het ligt tijdens het rollenspel. Hierbij wordt een situatie uit de praktijk nagebootst, waarbij jij een oplossing voor een probleem moet bedenken. 

 


Altijd profijt van de resultaten van het assessment

Als aan de hand van de resultaten blijkt dat je een geschikte kandidaat bent voor de functie wordt met jou besproken of je bent aangenomen. Als dit zo is, wordt jouw assessmentrapport bewaard voor in de toekomst. Aan de hand van dit rapport kan namelijk gekeken of er nog extra cursussen en trainingen gedaan kunnen worden om door te groeien binnen het bedrijf. Zo kun je altijd doorgaan met jezelf ontwikkelen en heb je de eerste handvatten om hier werk van te maken. Als blijkt dat je niet geschikt bent voor de functie en er ook geen andere mogelijkheden zijn binnen het bedrijf kunnen jouw gegevens bewaard worden voor in de toekomst. In de meeste gevallen kun je na een tijd toch aan het werk bij Exact assessment. Als er echt helemaal geen klik is, dan krijg je het assessmentrapport mee naar huis zodat je jezelf kunt ontwikkelen en jouw kansen kunt verbreden op de arbeidsmarkt. 

Artikelen in Exact assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen