Your code here Elopak Assessment Oefenen?|Vergroot Je Kans op Succes!
Elopak assessment voor een duurzame carrière 

Elopak assessment is gespecialiseerd in het produceren van kartonnen verpakkingen voor vloeibare levensmiddelen. Ook zijn er veel bedrijven die gebruik maken van deze verpakkingen, waarvoor speciale verpakkingssystemen geleverd worden. Deze bedrijven zijn over de gehele wereld gevestigd. Het succes heeft het bedrijf voornamelijk te danken aan het duurzaam produceren van producten, waarbij geen schade aan het milieu wordt toegebracht. Deze doelstellingen zijn niet alleen voor Elopak van belang, maar ook voor de leveranciers en klanten waarmee gewerkt wordt. 

 

Inhoudsopgave


Elopak

Samenwerken moet binnen jouw werkstijl passen

Als jij bij Elopak assessment aan het werk wilt gaan, moet dit ook in jouw hart zitten. De uitdagingen die jou geboden worden zijn namelijk eindeloos en je kunt klanten en leveranciers hierin ook aansporen. Een goede samenwerking is hierbij een vereiste. Hiervoor moet je uiteraard wel op de juiste plaats zitten binnen het bedrijf, zodat je jezelf ook volledig in kunt zetten. Daarom wordt er aan jou gevraagd om op een functie naar keuze te solliciteren door middel van een motivatiebrief en jouw CV. Hieruit wordt een eerste selectie gemaakt en als jij erbij hoort, ga je op gesprek bij het bedrijf. Jouw persoonlijkheid is hierbij het eerste wat op moet vallen. Ook de drijfveer om bij Elopak aan het werk te gaan zijn belangrijk tijdens dit gesprek. Als je op basis hiervan nog steeds een geschikte kandidaat bent, wordt jou gevraagd om een assessment af te leggen. 

 


Jouw persoonlijkheid, kernkwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart gebracht

Tijdens het assessment van Elopak assessment moet je jouw ambitie en motivatie goed naar voren laten komen. Ook komen jouw vaardigheden en competenties aan bod, doordat er niet alleen een interview plaatsvindt, maar ook gewerkt wordt met verschillende testen. Jouw sterke en zwakke punten worden in kaart gebracht, waarmee gewerkt kan worden in de toekomst. Jouw sterke punten kun je inzetten bij de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt en jouw zwakke punten kunnen dienen als extra ontwikkeling binnen jouw carrière. Voor sommige functies wordt er ook een rollenspel ingezet om verder te kijken naar wat je kunt en hoe je jouw vaardigheden goed in kunt zetten om een situatie positief te laten eindigen voor beide partijen. 

 


Altijd op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden

De resultaten van het assessment komen in een rapport te staan. Deze worden zowel intern als samen met jou doorgesproken, zodat gekeken kan worden naar eventuele feedback. Als je direct aan alle verwachtingen voldoet, kun je het contract ondertekenen, ook kunnen er eventuele doorgroeimogelijkheden besproken worden om jou verder te laten groeien in jouw carrière. Mocht je niet geschikt zijn voor de functie, maar pas je wel binnen de bedrijfsvisie van Elopak assessment? Ook dan wordt er gekeken naar mogelijkheden. Wellicht is er een andere vacature waar je beter op je plek zit. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw vaardigheden niet aansluiten bij het bedrijf. In dit geval krijg je het rapport mee naar huis, zodat je jezelf kunt ontwikkelen voor de toekomst en op zoek kunt gaan naar een baan die beter bij jouw capaciteiten past. 

Artikelen in Elopak assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen