Your code hereElkerliek Ziekenhuis Assessment Oefenen?|Voorbereid het Assessment in!
Ieder mens telt bij Elkerliek Ziekenhuis assessment

Patiënten zijn mensen. Dat is de visie van het Elkerliek Ziekenhuis assessment. Iedere dag wordt ernaar gestreefd om mensen zichzelf te laten zijn, ongeacht de situatie waarin zij zich bevinden. De gehele dienstverlening wordt daarom op deze manier uitgevoerd, waardoor er altijd goede werknemers in dienst moeten zijn. Als werknemer moet je goed kunnen overleggen met zowel jouw collega’s als met de patiënt om de beste behandelmethode toe te kunnen passen en het leven van iedere patiënt te veraangenamen. 

Inhoudsopgave


Elkerliek ziekenhuis

Het is belangrijk dat iedereen zijn mening uit kan spreken

Het Elkerliek Ziekenhuis assessment gaat in gesprek met verschillende behandelaars. Op basis van de patiënt als individueel en de omstandigheden die hierbij van toepassing zijn, wordt gekeken welke behandeling het beste bij deze persoon past. Hierbij heeft de patiënt altijd veel zeggenschap. Ieder mens mag zichzelf zijn en heeft ook altijd voorkeuren voor een bepaalde methode. Jij als medewerker moet hier goed mee om kunnen gaan en ook jouw eigen belangen en wensen uit kunnen spreken tijdens het proces. Om zeker te weten dat je dit kunt, wordt er een assessment afgelegd waarin je aan kunt tonen dat je de juiste vaardigheden en competenties beheerst. 

 


Verschillende documenten aanleveren bij jouw sollicitatie

Voordat je hiermee aan de slag gaat, moet je solliciteren via de website. Op basis van de persoon die jij omschrijft in jouw sollicitatiebrief en waarom je de geschikte kandidaat zou zijn kun je uitgenodigd worden voor een gesprek. Uiteraard wordt ook gekeken naar jouw bevoegdheden, diploma’s en ervaring. Daarnaast moet je een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen. Al deze punten samen kunnen doorslaggevend zijn voor jouw verdere sollicitatieproces, waarna je deel kunt nemen aan een assessment. 

 


Jouw vaardigheden zorgen voor nieuwe kansen

Tijdens het assessment wordt de basis ook gelegd bij jou als persoon. Je zult daarom helder moeten hebben wie je bent. Zelfkennis is belangrijk voor Elkerliek Ziekenhuis assessment. Naast jouw persoonlijkheid wordt ook jouw kennen en kunnen op de proef gesteld aan de hand van verschillende testen en een eventueel rollenspel. Op deze manier kan er niet alleen gekeken worden naar de situatie op dit moment, maar ook naar eventuele doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Je hebt immers een beter beeld van de ontwikkelpunten, waardoor gerichter gekeken kan worden naar een bijpassende cursus. Hiervoor wordt ook jouw uiteindelijke assessmentrapport bewaard. 

 


Het assessmentrapport helpt jou in alle opzichten verder

Als blijkt dat alle documenten en jouw assessment in orde zijn, wordt er een arbeidsovereenkomst aangeboden. Je kunt het aanbod op het gemak bekijken en besluiten of Elkerliek Ziekenhuis assessment ook voor jou een geschikt bedrijf is. Mocht dit zo zijn en je gaat de overeenkomst aan, kun je direct aan het werk en kun je samen met jouw collega’s en werkgever aan de slag met de vaardigheden die nog verder moeten ontwikkelen. Ook kan het zo zijn dat je niet geschikt bevonden wordt voor de functie. Je hebt dan door middel van het assessment nieuwe inzichten, waardoor je toch weer verder kunt werken aan jouw vaardigheden en in de toekomst nieuwe successen kunt boeken in jouw loopbaan.  

Artikelen in Elkerliek ziekenhuis assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen