Your code hereEconomische Zaken Assessment Oefenen?|Een goede voorbereiding helpt
Wil je aan de slag gaan bij het ministerie? Dan is het van belang dat je zo goed mogelijk door de sollicitatieprocedure heen komt. Zodra je een geschikte vacature hebt gevonden, reageer je hierop door middel van een sollicitatiebrief en jouw CV. Daarna volgt een eerste gesprek om te bekijken of je een goede kandidaat kunt zijn. Pas wanneer je hier doorheen komt, krijg je te maken met een assessment. Zo heb je het Ministerie van Economische Zaken assessment, welke jou voorbereidt op economische vooruitgang en de verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken. Het is daarom verstandig om je goed voor te bereiden. 

Inhoudsopgave
 

Ministerie van economische zaken

Het Ministerie van Economische Zaken assessment helpt

Het Ministerie van Economische Zaken assessment creëert kansen voor het heden en de toekomst. Als werknemer moet je daarom altijd op de juiste plek binnen het bedrijf komen. Jouw specialismen moeten uiteindelijk het team kunnen versterken. Daarom krijg je te allen tijde te maken met veel verschillende vragen. Deze vragen gaan over jouw persoonlijkheid. Jij als persoon moet zowel door middel van jouw karakter als jouw werkwijze binnen het bedrijf passen. Daarom wordt er ook gestreefd naar een beter beeld over jouw vaardigheden, competenties en ambities. Al deze zaken worden grondig geanalyseerd en opgeschreven in een rapport. 


Persoonlijke mogelijkheden in kaart gebracht

Bij het Ministerie van Economische Zaken assessment komt ook een gesprek met een psycholoog kijken. De antwoorden die jij hebt gegeven op de vragen, worden hierbij meegenomen. Er wordt dieper ingegaan op hoe jij in het leven staat en waar je uiteindelijk naar toe wilt werken. De doorgroeimogelijkheden komen hierdoor ook op tafel. Afhankelijk van de functie kan uiteindelijk gevraagd worden of je rollenspellen of praktijksimulaties af wilt leggen. Zo kan er gekeken worden hoe je in de praktijk op bepaalde situaties reageert en hoe je hiervoor jouw vaardigheden en competenties in de strijd gooit. Het is immers belangrijk dat je weet hoe je moet handelen en hoe je de situatie naar eigen hand kunt zetten om tot een oplossing te komen. 


Een aanbod op basis van resultaten

De resultaten van het Ministerie van Economische Zaken assessment worden bij elkaar gevoegd in een assessmentrapport. Van hieruit wordt gekeken of jij de beste kandidaat bent voor de functie of dat er door wordt gegaan met iemand anders. Mocht uiteindelijk blijken dat jij de geschikte kandidaat bent, dan wordt er een aanbod gedaan. Ga je hiermee akkoord, dan zijn de resultaten van het assessment leidend voor jouw verdere ontwikkeling. Aan de hand van cursussen en trainingen kan ervoor gezorgd worden dat je door kunt groeien binnen het bedrijf. 


Blijf jezelf ontwikkelen voor de juiste functie

Mocht blijken dat je niet de geschikte kandidaat bent voor de functie, dan heb je de resultaten van het Ministerie van Economische Zaken assessment in handen om te werken aan jouw ontwikkelpunten. De adviezen die in dit rapport opgesteld staan, kunnen jou namelijk helpen om een geschikte baan te vinden voor de toekomst. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen en zal er uiteindelijk iets op jouw pad komen waar je jouw carrière mee op kunt bouwen. Er zijn immers altijd mogelijkheden en die kun je voor jezelf creëren door aan jouw zwakke punten te werken. 

Artikelen in Economische Zaken assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen