Your code here Dura Vermeer Assessment Oefenen?|Bereid je Optimaal Voor!
Werk aan de bouw met Dura Vermeer assessment

Werken in de bouw is een van de vele beroepen waar het gehele land profijt van heeft. Dura Vermeer assessment draagt hier een steentje bij. Het grote bouwbedrijf heeft veel ambities, waardoor er altijd medewerkers in dienst moeten treden die dezelfde ambities hebben. Een van deze ambities om binnen drie jaar tot de top 3 van vernieuwers te behoren. Hierbij moet de cultuur van het bedrijf in stand worden gehouden. Ondanks de grootte blijft het immers een familiebedrijf. 

 

Inhoudsopgave


Dura Vermeer

Met vakkennis de wensen van klanten uitvoeren

Bij Dura Vermeer assessment staat respect voor mens, milieu en maatschappij centraal. Daarbij moet ook continu gebouwd en vernieuwd worden. Een maximaal leefgenot of werkgenot is wat er bereikt moet worden en dat kan alleen door zoveel mogelijk werknemers te hebben die dezelfde richting uit denken. Hiervoor is veel vakkennis benodigd, maar ook het vermogen om inventief nieuwe uitdagingen aan te kunnen gaan en deze uitdaging aan te laten sluiten aan de wensen van de klant. Iedereen moet zich immers prettig voelen in een bepaalde setting. Om te bepalen of jij geschikt bent voor een functie binnen het bedrijf kun je het sollicitatietraject doorlopen. 

 


De eerste indruk is leidend

Voordat je jezelf volledig moet bewijzen, moet je door middel van een sollicitatiebrief en CV solliciteren bij Dura Vermeer assessment. Van hieruit wordt gekeken of jij binnen de bedrijfscultuur past en of je de juiste kennis in huis hebt. Als dit in eerste oogopslag goed zit, word je uitgenodigd voor een gesprek. Hier wordt verder ingegaan op de functie die jij wilt gaan vervullen, maar ook meer over jouw interesses en ambities gesproken. Als de klik er is, kun je deelnemen aan het assessment om jouw vaardigheden en competenties aan te tonen. 

 


Psychologen analyseren jouw persoonlijkheid op het assessment

Het assessment van Dura Vermeer assessment wordt uitgevoerd door verschillende psychologen. Deze analyseren ieder antwoord die jij geeft en maken een inschatting hoe jij als persoon bent, onder welke omstandigheden jij op je best bent en wat er van jou verwacht kan worden. Het bureau waar deze psychologen vandaan komen, kennen de bedrijfscultuur, waardoor er direct gekeken kan worden of je op basis van jouw persoonlijkheid binnen het bedrijf past. Ook wordt er gekeken naar jouw competenties. De kwaliteiten die jij bezit en de kwaliteiten die nog verder ontwikkeld kunnen worden kunnen helpen bij eventuele doorgroeimogelijkheden als je aangenomen wordt. In sommige gevallen wordt hier een rollenspel voor ingezet. Tijdens deze praktijksimulatie komen jouw vaardigheden en competenties nog beter naar voren. 

 


Begin direct als je binnen het bedrijf past

Op basis van alle resultaten komt er een rapport bij Dura Vermeer assessment te liggen. Dit wordt in eerste instantie intern besproken om te zien of je bij het bedrijf past. Ook krijg je door middel van een gesprek nog te horen of je wel of niet aangenomen bent. Hierbij komt de analyse van de psychologen te pas, omdat er ook kan kijken of er nog extra mogelijkheden zijn. Wanneer je binnen de bedrijfscultuur past, kan er gepraat worden over het salaris en jouw werkdagen. Als dit niet het geval is, worden jouw gegevens uit het bestand verwijderd. Je hebt echter wel altijd nog de resultaten van het assessmentrapport bij de hand, zodat je jouw zwakke punten verder kunt ontwikkelen. 

Artikelen in Dura Vermeer assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen