Your code here Dolfinarium assessment oefenen?|Vergroot je Kans Op Succes!

Inhoudsopgave


Dolfinarium

Bescherm de zeezoogdieren met Dolfinarium assessment

Het grootste zeezoogdierenpark, Dolfinarium assessment, is er voor iedereen die meer wil leren over deze dieren. Bezoekers van heel Europa komen naar het park om de verschillende zoogdieren te leren kennen, waardoor medewerkers van het park continu bezig zijn om aan te tonen dat het dieren zijn die beschermd moeten worden in de natuur. De liefde voor dieren is waar het bij het park om draait en dat moet uitgestraald worden. 

 


Zowel voor als achter de schermen veel medewerkers

Bij het Dolfinarium assessment zijn er continu medewerkers in beweging om voorlichtingen te geven in het dierenpark. Tijdens deze reis door het park krijgen de bezoekers alles te weten over zeezoogdieren. Achter de schermen is er ook van alles te doen voor externe partijen. Zo kunnen de laboratoria bezocht worden om meer van de dieren te leren en kunnen onderzoekers hier hun onderzoeken uitvoeren om uit te vinden wat er in de natuur praktisch is. Hiervoor zijn er veel medewerkers nodig die vanaf de kassa tot en met alles achter de schermen een ultieme belevenis kunnen bezorgen. Jouw sollicitatietraject is daarom geen eenvoudige weg. 

 


Aan de hand van jouw CV beoordeeld

Wanneer je jouw motivatiebrief en CV in hebt gestuurd wordt alle informatie bekeken. Je moet immers binnen een team gaan werken waarbij iedereen gelijk is aan elkaar en iedereen ook op elkaar ingespeeld. Je moet voor sommige werkzaamheden de juiste opleiding hebben gevolgd. Uiteraard is er altijd ruimte om bij te leren. Je hoeft dus niet overal relevante werkervaring voor te hebben. Als alles van jouw CV en de brief aansluit bij de visie van Dolfinarium assessment word je uitgenodigd voor een gesprek. Tijdens dit gesprek wordt er meer ingegaan op jou als persoon, waardoor een beter oordeel kan komen. Bevalt het gesprek van beide kanten dan kun je verder met jouw sollicitatie door middel van een assessment. 

 


Iedereen heeft ruimte voor verbetering

Dolfinarium assessment verwacht dat alle medewerkers een bepaald karakter hebben. Ook moet je een goede inzet hebben en moet jouw motivatie aansluiten bij het bedrijf. Al deze punten worden tijdens het assessment in kaart te brengen. Jouw persoonlijkheid is daarom een van de belangrijkste punten waarop beoordeeld wordt of je aangenomen wordt. Ook moeten jouw vaardigheden en competenties in beeld worden gebracht. Hoe meer vaardigheden jij beheerst, hoe beter. Uiteraard is er bij iedereen ruimte voor verbetering. Daarom wordt ook gekeken naar jouw potentie om verbetering aan te brengen. Dit creëert ook weer extra doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 

 


Andere vacatures vallen onder de mogelijkheden

Aan het einde van het assessment wordt het oordeel gebaseerd op basis van het assessmentrapport. Dolfinarium assessment bespreekt de resultaten intern om te kijken of er toekomstmogelijkheden zijn binnen het bedrijf. Ook wordt het met jou besproken en krijg je te horen of je degene bent waar het bedrijf naar op zoek is. Als er mogelijkheden zijn dan kunnen de verdere stappen besproken worden en wordt er een baan aangeboden. Ook worden de resultaten bewaard voor het geval jij door wilt groeien binnen de organisatie. Op deze manier kan er gerichter naar een goede training of cursus gezocht worden. Ook kan er gekeken worden naar andere openstaande vacatures wanneer je wel binnen het bedrijf past, maar niet bij de functie. Zo zijn er altijd een tal van mogelijkheden voor jou in het verschiet bij Dolfinarium assessment. 

Artikelen in Dolfinarium assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen