Your code here DocMorris Assessment Oefenen?|Goede Voorbereiding is de Halve Baan!

Inhoudsopgave


DOC Morris

Veilig medicijnen leveren met DocMorris assessment

Patiënten hebben voortdurend de juiste medicijnen nodig. Veel mensen kunnen echter niet altijd naar een apotheek toe om de benodigde medicatie op te halen. Hier komt DocMorris assessment om de hoek kijken. Deze onlineapotheek bezorgt medicijnen vanuit Nederland aan mensen in met name Duitsland. Hierbij moet altijd alles in alle veiligheid worden gewerkt, waarbij een kostenbesparing en snelheid gegarandeerd zijn. Medicatie moet immers te allen tijde beschikbaar zijn voor iedereen. 

 


Een grote verantwoordelijkheid voor iedere medewerker

Dat is waar DocMorris assessment voor staat. De snelheid en accuratesse die hierbij geleverd worden zorgen ervoor dat het bedrijf een betrouwbare partij wordt om mee samen te werken. Door niet alleen bij de top, maar ook bij medewerkers dit bewustzijn te creëren kan er altijd voor de beste oplossing gezorgd worden. Als je wilt werken bij dit bedrijf draag je dus een enorme verantwoordelijkheid. Door jouw verantwoordelijkheid ook op anderen over te brengen gaat er een wereld vol mogelijkheden voor je open. Zo heb je altijd doorgroeimogelijkheden wanneer je werkzaam bent bij DocMorris en kun je jezelf gedurende jouw hele loopbaan blijven ontwikkelen. 

 


Een online assessment om jou te leren kennen

Voordat je in aanmerking komt voor een functie, moet je jouw motivatiebrief en CV doorsturen naar DocMorris assessment. Op basis van wat hierop staat, wordt gekeken of je eventueel geschikt zou kunnen zijn om aan de slag te gaan binnen het bedrijf. Je moet op gesprek komen om te kijken of er een klik is en of de verwachten van beide partijen op een lijn staan. Als dit het geval is, dan wordt gevraagd of je deel kunt nemen aan het assessment om te kijken of jouw vaardigheden en competenties ook aansluiten bij het bedrijf. Dit wordt gedaan aan de hand van een online assessment. Met dit assessment hoef je alleen maar te beschikken over internet en je kunt hem doen op iedere plaats waar jij maar wilt. 

 


Met de juiste vaardigheden kun je ver komen

Tijdens het assessment krijg je verschillende vragenlijsten voorgelegd. Deze vragen zijn gebaseerd op basis van de bedrijfscultuur en functievereisten van DocMorris assessment. Hieruit moet blijken hoe jij als persoon bent en welke vaardigheden je bezit voor het werkveld. Jouw motivatie en ambities zijn hierbij ook van belang. Je moet hiervoor ook enige zelfkennis hebben. Jouw sterke en zwakke punten moeten namelijk ook boven tafel komen. Deze kun je zelf aangeven in jouw antwoorden, waardoor het bedrijf jou beter gaat kennen en de resultaten van de testen uit kunnen wijzen dat je de juiste vaardigheden bezit om aan het werk te gaan. Zo eerlijk mogelijk antwoorden is hierbij van belang. Je bent wie je bent en deze persoonlijkheid mag er ook zijn.  

 


De resultaten worden meegenomen voor de toekomst

Aan de hand van de resultaten kan besproken worden of je bij DocMorris assessment past. Dit wordt in eerste instantie intern besproken. Daarna wordt ook nog een gesprek met jou ingepland om de resultaten te bekijken en jou te voorzien van feedback. Als blijkt dat je geschikt bent voor de functie kun je een arbeidsovereenkomst ondertekenen en direct beginnen. De resultaten van het assessment worden dan bewaard voor eventuele doorgroeimogelijkheden in de toekomst. Jouw ontwikkelpunten kunnen immers altijd verbeteren door middel van de juiste cursussen. Als je niet binnen het bedrijf past, kun je de resultaten mee naar huis nemen. Je hebt dan altijd nieuwe inzichten en kunt aan de hand hiervan aan de slag gaan met het ontwikkelen van jezelf en jouw carrière. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in DocMorris assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen