Your code here DLA Piper Assessment Oefenen?|Goede Voorbereiding is de Halve Baan!

Inhoudsopgave
DLA Piper

Juridisch advies van DLA Piper assessment

Met DLA Piper assessment heeft iedereen juridische bescherming. Het bedrijf is gespecialiseerd in juridische adviezen en advocatuur. Hiervoor heeft het bedrijf ruim 90 vestigingen in meer dan 30 landen. Met 130 advocaten in dienst in Nederland zijn er nog altijd ambities om verder te kunnen groeien. En daar kun jij als medewerker aan meehelpen. Je moet hiervoor goed weten wat er speelt op de Nederlandse markt. De voordelen van een internationale organisatie helpen jou alle ontwikkelingen en alles kan uit de kast worden gehaald om het beste resultaat voor alle klanten te realiseren. 

 


Met jouw ambities kun je investeren

DLA Piper assessment gaat om een imago behouden door alle ambities in te zetten. Dit kan alleen met een sterk team. Ieder individu op de werkvloer is daarom belangrijk. Ook de ontwikkeling van alle werknemers zijn van belang, waardoor er altijd ruimte is voor investeringen hierbij. Door middel van de DLA Piper Career Academy zijn er volop cursussen beschikbaar waarmee iedereen doorgroeimogelijkheden heeft. Als jij binnen dit profiel denkt te passen kun je solliciteren naar een van de functies. Dit kun je doen door jouw motivatiebrief en CV door te sturen naar het bedrijf. 

 


Aan de hand van het gesprek word je beoordeeld

Door middel van deze brief en jouw CV kan een eerste selectie gedaan worden om te kijken of je eventueel bij DLA Piper assessment zou kunnen passen. Mocht dit zo zijn, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Hierbij kunnen verschillende personen aanwezig zijn. Afhankelijk van de functie krijg je dus met verschillende mensen te maken. Mocht dit gesprek goed gaan, vraagt het bedrijf jou om aan een assessment deel te nemen. Ook hier is het weer afhankelijk van de functie hoe dit assessment eruit komt te zien. Je moet immers de vaardigheden aan kunnen tonen die horen bij de functie waarnaar jij gesolliciteerd hebt. 

 


specifieke vaardigheden voor jouw toekomstige functie

Je krijgt in ieder geval altijd te maken met een capaciteitentest. Hier heb je verschillende stellingen en een bijbehorende tekst. Het is aan jou om deze stellingen te beoordelen en te laten zien hoe je de teksten interpreteert. Ook heeft DLA Piper assessment belang bij jouw rekenvaardigheden. Je moet daarom ook altijd een aantal rekenoefeningen maken. Als laatste krijg je ook een vraagstuk te horen waarbij jij een verklarende theorie moet bedenken. Je krijgt dus met veel verschillende vaardigheden te maken, waardoor het goed is om je hier goed op voor te bereiden. Zo kun je direct laten zien dat je de juiste capaciteiten in huis hebt om de functie te kunnen vervullen. 

 


Met een wederzijdse klik kun je aan de slag

Aan het einde ontstaat er een goed beeld van jou als persoon en zijn jouw vaardigheden in kaart gebracht. Als je bij het bedrijf past op basis van de resultaten zijn er nog twee gesprekken met verschillende gesprekspartners. Dit zijn de laatste beoordelingen die je krijgt. Als er nog steeds een wederzijdse klik is en je binnen het bedrijf past, kun je zo snel mogelijk beginnen. Hiervoor wordt eerst een voorstel gedaan en komen er juridische zekerheden. Alle resultaten van het assessmentrapport worden bewaard wanneer jij op het voorstel in gaat. Zo kun je deze er namelijk nog een keer bij pakken wanneer je door wilt groeien in het bedrijf. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in DLA Piper assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen