Your code hereDHL Assessment Oefenen?|Ga Voorbereid het DHL Assessment in!

Inhoudsopgave


DHL

Van bestelling tot tevreden klant met DHL assessment

Als pakketbezorger van DHL assessment ben je altijd in de weer om de pakketten op de juiste manier af te leveren bij de ontvanger. Alle logistieke oplossingen moeten daarom uit de kast gehaald worden en wereldwijd worden evenementen aangegaan. Het bedrijf is in meer dan 220 landen actief om zoveel mogelijk pakketten te bezorgen. Hiervoor moeten niet alleen werknemers aangenomen worden die de pakketten kunnen bezorgen, maar wordt er ook samengewerkt met verschillende partijen voor de beste vervoersmiddelen. 

 


Teamwork van medewerkers zorgen voor een snelle levertijd

DHL assessment doet meer dan alleen pakketten bezorgen. Dit begint al vanaf het moment van bestellen totdat alle producten geleverd zijn bij de klant. Zo wordt er direct gekeken naar de beste vervoersmiddelen om een snelle levertijd te garanderen. Daarnaast kan het bedrijf ook ondersteunen voor en na het verkoopproces. De taken van de medewerkers zijn hierdoor divers. De capaciteiten van alle medewerkers worden hierbij samengevoegd tot een geheel, waardoor er een totaalplaatje uitkomt. Bij dit totaalplaatje kun jij horen als je solliciteert naar een functie binnen het bedrijf. 

 


Verschillende stappen leiden tot het assessment

Dit begint al bij het opsturen van jouw sollicitatiebrief en CV. Aan de hand van de informatie die in deze documenten te vinden is, wordt gekeken of je geschikt zou kunnen zijn voor de functie. Je wordt dan zo snel mogelijk gebeld om kennis te maken. Een telefoongesprek kan een goede eerste indruk geven van jou als persoon. Je kunt hierbij daarom al afgewezen worden. Lijk je na dit gesprek nog altijd een geschikte kandidaat, dan word je uitgenodigd voor een gesprek. Hiervoor moet je een goede overtuigingskracht hebben. Je moet immers laten zien dat jij geschikt bent voor de functie en jouw persoonlijkheid bij het bedrijf past. Is dit gelukt, dan kun je deelnemen aan het assessment. 

 


Jouw vaardigheden aantonen in een rollenspel

Het assessment bestaat voornamelijk uit rollenspellen. Aan de hand van deze praktijksimulaties worden jouw vaardigheden en competenties in kaart gebracht. Door een situatie geheel naar jouw hand te kunnen zetten en met een goede oplossing te kunnen komen, kun je laten zien dat je ook in stresssituaties optreden. Ook zijn er een aantal teamspelen, waarbij je aan moet kunnen tonen dat je niet alleen als individu aan de slag kunt gaan, maar ook samen met collega’s kunt werken om het beste resultaat te leveren. Tijdens dit assessment van DHL assessment maak je ook kennis met een aantal managers, zodat ook deze een goed beeld van jou krijgen. Uiteindelijk liggen jouw sterke en zwakke punten op tafel en kan er gerichter beoordeeld worden. 

 


Meer zelfkennis dankzij de resultaten van het assessment

Als uit alle onderdelen van de sollicitatieprocedure blijkt dat je binnen het team van DHL assessment past, kan een voorstel worden gedaan. Ook kun je dan gelijk jouw contract ondertekenen tijdens het laatste feedbackgesprek. Uiteraard blijft het assessmentrapport hierbij ook leidend. Niet alleen heb je inzicht over jouw eigen kennen en kunnen, ook kan er vanuit het bedrijf gekeken worden of er doorgroeimogelijkheden zijn en welke cursussen en andere benodigdheden er nodig zijn om deze mogelijkheden te realiseren. Je kunt je dus gedurende jouw loopbaan voortdurend blijven ontwikkelen op basis van de resultaten.

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in DHL assesssment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen