Your code here Delta Loyd Assessment Oefenen?|Vergroot Je Kans Op Succes!

Inhoudsopgave


Delta Loyd

Een sterk team bij Delta Lloyd assessment

Een schade is altijd vervelend. Als klant wil men hierbij altijd zo goed mogelijk geholpen worden, zodat ze nog geld terugzien voor hun spullen en verliezen. Delta Lloyd assessment helpt daarbij. Dit bedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de Nederlandse markt op het gebied van schade- en levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Door een samenwerking aan te gaan met Nationale Nederlanden is het netwerk nog groter geworden en werken er voornamelijk werknemers met veel kennis van zaken. 

 


Goed op elkaar ingespeeld door de juiste selectie

Er worden via Delta Lloyd assessment, welke momenteel onder de naam Nationale Nederlanden valt, veel financiële producten aan particulieren en bedrijven verkocht, waarmee een stabiele financiële toekomst wordt gegarandeerd. Hiervoor wil het bedrijf alleen het beste van het beste van de medewerkers. Er moet immers een goed op elkaar ingespeeld team klaarstaan om iedere klant te helpen en het bedrijf een goed imago te verzorgen. Iedereen moet zelfvertrouwen uitstralen, zodat dit ook op deze manier overkomt op de klant. Daarom maakt Delta Lloyd gebruik van een strenge sollicitatieprocedure in combinatie met een assessment. 

 


Jouw persoonlijkheid moet binnen het team passen

Op de website staan geregeld interessante vacatures. Jij kunt op een van deze functies solliciteren door een motivatiebrief en jouw CV door te sturen naar Delta Lloyd assessment. Op basis van de informatie die hierin staat, kan gekeken of jij op papier bij het bedrijf past. Is dit zo, dan word je uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek. Hierbij moet vooral jouw persoonlijkheid sterk naar voren komen. Denk hierbij niet alleen aan wie je bent, maar ook aan hoe jij te werk gaat en wat jij kunt toevoegen aan het bedrijf. Als er een wederzijdse klik is, ga je door naar het assessment. Deze wordt online afgenomen, waardoor je hem op iedere plek kunt maken. 

 


Het online assessment brengt alle vaardigheden in kaart

Het assessment van Delta Lloyd assessment bestaat uit verschillende vragenlijsten. Deze vragen gaan dieper in op jouw persoonlijkheid, jouw motivatie en de intelligentie en vaardigheden die jij bezit. Van hieruit ontstaat dus een beter beeld en kan gekeken worden of je binnen het team zou passen. Ook wordt er naar jouw sterke en zwakke punten gekeken. Iedereen heeft zwakke punten, waardoor je jezelf hier ook niet voor hoeft te schamen. Het toont aan dat er ruimte is voor verbetering, waardoor er nieuwe doorgroeimogelijkheden kunnen ontstaan. Jouw sterke punten geven echter de doorslag of je aangenomen kunt worden voor de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt. 

 


Jouw arbeidsovereenkomst ligt klaar bij een goede uitkomst

De uitslag wordt in eerste instantie intern besproken. Daarna krijg je nog een gesprek met een van de medewerkers van Delta Lloyd assessment om jou van feedback te voorzien. Tijdens dit gesprek krijg je ook te horen of het bedrijf nog steeds met jou verder wil. Ook hier heb je nog een keuze om te zeggen dat jij het niet wil. Als er nog altijd wederzijds interesse is, kan de arbeidsovereenkomst ondertekend worden en ga je aan de slag binnen het aangewezen team. Jouw resultaten worden altijd bewaard om eventuele toekomstplannen te bespreken en te bekijken hoe je jezelf nog beter kunt ontwikkelen. 

 


Het dossier bewaard voor later

Het kan ook voor komen dat je op dit moment niet geschikt bent voor de vacature. Als je wel als persoon binnen het bedrijf past, kan ervoor gekozen worden om het dossier open te houden voor toekomstige vacatures. Als er dan een vacature vrijkomt waar jij aan de slag zou kunnen gaan, wordt er opnieuw contact met je opgenomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Delta Lloyd assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen