Your code here Deloitte Assessment Oefenen?|Train de kritische onderdelen!

Inhoudsopgave
Deloitte

Deloitte assessment geeft advies op basis van expertise

Iedereen die advies nodig heeft kan rekenen op Deloitte assessment. Dit bedrijf is volledig gespecialiseerd in professionele dienstverlening, zoals accountancy, belastingadvies, financiële advisering en consultancy. Tegenwoordig komen er steeds meer kansen. De technologie verandert voortdurend en deze uitdagingen kunnen de werknemers van het bedrijf goed benutten door hun expertise. Door meerdere branches te kennen zijn er altijd mogelijkheden voor zowel het bedrijf als voor de klant. 

 


Jouw persoonlijkheid in teamverband uitgedaagd

Hiervoor moet niet alleen veel kennis van de medewerkers zijn, maar moet er ook met creatieve ideeën gekomen worden. Alleen door out-of-the-box te denken kan er voor iedereen een optimaal resultaat behaald worden en met nieuwe ideeën gekomen worden. Je zult daarom als je gaat werken bij Deloitte assessment niet alleen als individu aan de slag moeten gaan, maar ook in teamverband. Door samen te werken met meerdere branches kun je immers meer bereiken. Daarom wordt er altijd gebruik gemaakt van een volledige sollicitatieprocedure om te bepalen of je geschikt bent voor de functie en bij de bedrijfscultuur past. 

 


Maak jouw motivatie kenbaar aan de hand van een scan

Als er een vacature tussen zit die jouw aandacht trekt, kun je hierop reageren door middel van een motivatiebrief en jouw CV. Alle inzendingen komen bij een recruiter terecht, die de eerste selectie maakt op basis van wat er op papier staat. Mocht jouw inzending onder de meest geschikte kandidaten vallen, moet je een Deloitte Careerscan maken. Hierin komt jouw motivatie naar voren en moet je goed aan kunnen geven welke competenties je beheerst en welke nog verder ontwikkeld kunnen worden. Daarnaast wordt gekeken naar jouw vermogen om te kunnen redeneren en naar de communicatieve vaardigheden die je bezit. Deze resultaten worden bij elkaar opgeteld om te kijken of je nog altijd bij Deloitte assessment past. 

 


Met een case toon jij jouw laatste vaardigheden aan

Aan de hand van deze testen volgt een eerste gesprek. Hier krijg je nogmaals de mogelijkheid om te vertellen waarom je de beste kandidaat is en hoe je een goede aanvulling voor het bedrijf zou kunnen zijn. In een eventueel tweede gesprek wordt er dieper ingegaan op de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt en kun je samen met een medewerker van Deloitte assessment bekijken of jouw vaardigheden hierbij passen. In sommige gevallen moet je jouw vaardigheden nog extra aan kunnen tonen in de vorm van een assessment. Hierbij wordt een case voorgelegd, welke jij op de juiste manier op moet lossen. Jouw vaardigheden en competenties komen hierbij dus nog een keer naar voren. 

 


Altijd nieuwe mogelijkheden voor de toekomst

Aan het einde van de gehele sollicitatieprocedure van Deloitte assessment worden alle resultaten intern besproken. Daarna gaan de medewerkers opnieuw met jou in gesprek om hun keuze kenbaar te maken. Het bedrijf vertelt jou niet alleen wat de beslissing is, maar ook waarom hiervoor gekozen is. Bij een goed eindresultaat wordt er een aanbod gedaan. Aanvaart je deze, dan kun je jouw contract ondertekenen en beginnen bij jouw nieuwe baan. Ook wordt er direct naar doorgroeimogelijkheden gekeken aan de hand van de resultaten, zodat er altijd een goede toekomst in het vizier ligt. Mocht blijken dat je niet bij het bedrijf past, dan wordt het dossier vernietigd. Je hebt dan wel nieuwe mogelijkheden voor de toekomst, omdat je meer over jezelf te weten bent gekomen. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Deloitte assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen