Your code here De Brauw Blackstone Westbroek Assessment Oefenen?|Bereid Je Voor!

Inhoudsopgave


de brauw blackstone westbroek

De Brauw Blackstone Westbroek assessment rekent op expertise

Je moet te allen tijde kunnen rekenen op de expertise van een advocaat. Bij De Brauw Blackstone Westbroek assessment ben je verzekerd van deze expertise omdat alleen de beste van de beste aan worden genomen. Het bedrijf heeft zich zo breed mogelijk gespecialiseerd door veel verschillende medewerkers aan te nemen. Jouw kennis zou hier ook tussen kunnen passen, waardoor je iedere cliënt van juridisch advies zou kunnen voorzien. Zo ben jij een aanspreekpunt en de eindverantwoordelijke, terwijl de overige taken toebedeeld worden aan een andere partij. 

 


De ambitie om zowel groot als klein te blijven

De Brauw Blackstone Westbroek assessment staat bekend om de goede hulp die geboden wordt aan iedere cliënt. Ondanks de internationale status kan het bedrijf altijd de beste lokale partner kiezen voor de opdrachten, waarbij een nauwe samenwerking ontstaat tussen verschillende expertises. Jij moet als medewerker deze visie kunnen delen, waardoor een goede selectie van belang is voor het bedrijf. Daarnaast moet je bereid zijn om altijd bij te willen leren van collega’s, zodat nog meer werkzaamheden verricht kunnen worden en je jouw vaardigheden verder kunt ontwikkelen. Om aan het werk te gaan bij het bedrijf moet je daarom een strenge sollicitatieprocedure doorlopen. 

 


Laat een eerste indruk achter tijdens het gesprek

Je komt in deze sollicitatieprocedure terecht door jouw motivatiebrief in combinatie met jouw CV door te sturen. Als je door de eerste selectie heen komt, word je uitgenodigd voor een gesprek om kennis te maken. Hierin moet je al aan kunnen tonen waarom jij de geschikte kandidaat bent. Ook moet je een goede eerste indruk achterlaten. Op basis hiervan wordt namelijk beoordeeld of je verder het traject in gaat en het assessment mag gaan maken. Ook dit assessment bestaat weer uit verschillende onderdelen, waarbij in eerste instantie gekeken wordt naar jouw persoonlijkheid. Jouw enthousiasme, motivatie en ambities worden hierbij direct in kaart gebracht, zodat gekeken kan worden of je binnen het team past. 

 


Ruimte voor verbetering met jouw sterke en zwakke punten

Ook heb je nog een aantal tests voor de boeg die jouw vaardigheden toetsen. Je moet op een bepaald niveau kunnen presteren om aan het werk te gaan bij De Brauw Blackstone Westbroek assessment. Het is hierbij niet erg als blijkt dat je niet alle vaardigheden onder de knie hebt. Ieder persoon heeft immers sterke en zwakke punten. Hierdoor is er ruimte voor verbetering en kunnen er zelfs nieuwe kansen voor jou klaarliggen in de toekomst. Het is echter wel van belang dat je kunt aantonen dat je je voor 100 procent inzet om iedere case tot een goed einde te brengen. Daarom moet je tijdens het assessment zelf een case op gaan lossen. Jouw gehele functioneren wordt hierbij beoordeeld, waarbij je jouw vaardigheden direct in de praktijk in kunt zetten. 

 


Een laatste gesprek voor de resultaten

Je weet niet direct of je bent aangenomen. De resultaten van het assessment worden eerst intern bij De Brauw Blackstone Westbroek assessment besproken. Ook wordt er een vervolgafspraak met jou ingepland waarin de keuze gemeld wordt en waarom hiervoor gekozen is. Als blijkt dat het bedrijf met jou verder wil en je hebt zelf ook nog altijd dezelfde visie kun je een arbeidsovereenkomst ondertekenen. Ook worden de eerste stappen naar jouw verdere ontwikkeling besproken. De resultaten van het assessment worden daarom ook altijd in een dossier bewaard, zodat er een document is om op terug te vallen. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in De Brauw Blackstone Westbroek assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen