Your code hereDe Brauw & Blackstone Assessment Oefenen?|Vergroot je Kans op succes

Inhoudsopgave


De brauw blackstone westbroek

Deel jouw expertise met De Brauw & Blackstone assessment

De Brauw & Blackstone assessment is gespecialiseerd in het geven van juridisch advies. Het advocatenbureau is over de hele wereld bekend en kan daarom overal gedegen advies uitbrengen. Hiervoor zijn namelijk verschillende lokale partners betrokken. Zo blijft het niet alleen in een vertrouwde omgeving voor cliënten, maar wordt er wel gewerkt met dezelfde expertise. De gewoonten van het gebied worden hierbij goed in het achterhoofd gehouden. Als je aan het werk wilt gaan binnen het bedrijf, zul je dus over dezelfde expertise moeten beschikken. 

 


Een goed werkveld opent nieuwe kansen

Op deze manier kun je namens De Brauw & Blackstone assessment de expertise overbrengen bij de cliënt en worden de contacten op de juiste manier onderhouden. Uiteindelijk kunnen er alleen maar successen behaald worden op basis van de cases en de manier van afhandelen. Medewerkers worden hierdoor altijd als partners beschouwd. Een partner moet immers goed behandeld worden en door dit ook bij medewerkers te doen kunnen er nieuwe kansen ontstaan. De sollicitatieprocedures die ingezet worden om van jou een nieuwe partner te maken zijn daarom ook niet eenvoudig. 

 


Maak jouw persoonlijkheid kenbaar in een brief

Op de website van De Brauw & Blackstone assessment staan altijd vacatures. Je kunt hierop solliciteren door middel van een sollicitatiebrief en jouw CV. Als jouw sollicitatiebrief en jouw werkervaring opvallen tussen de andere sollicitanten volgt er een kennismakingsgesprek. Hierbij is de eerste indruk van belang. Deze indruk kan er namelijk voor zorgen dat je door gaat in de procedure. Als je nog steeds bij het bedrijf lijkt te passen, wordt gevraagd of je deel kunt nemen aan een assessment, zodat er nog meer duidelijk wordt over jou als persoon en de vaardigheden die je bezit. 

 


Geef jezelf bloot tijdens het assessment

Tijdens het assessment van De Brauw & Blackstone assessment krijg je met verschillende testen te maken. Een deel hiervan toetst voornamelijk jouw persoonlijkheid, interesses, motivatie en ambities en of je een teamplayer bent. Je zult daarom voor jezelf al helder moeten hebben hoe je deze het beste kunt verwoorden. Jouw persoonlijkheid is van belang om binnen het team te passen. Ook kunnen jouw motivatie en ambitie doorslaggevend zijn. Het bedrijf heeft immers een bepaalde medewerker voor ogen en jij moet hier als persoon bij passen. Ga je echter niet anders voordoen dan je bent. Je hebt hier uiteindelijk alleen jezelf mee. 

 


Toon jouw vaardigheden bij het oplossen van een case

Ook moeten jouw vaardigheden in kaart worden gebracht. Ook dit gebeurt aan de hand van een test. Uiteindelijk komen hier al jouw sterke en zwakke punten uit, waarop verder gebouwd kan worden in de toekomst. Je kunt jezelf aan de hand van jouw sterke punten blijven ontwikkelen bij De Brauw & Blackstone assessment door deze in te zetten om jouw zwakke punten te verbeteren. Als laatste volgt er nog een case, waarbij je aan moet kunnen tonen dat je jouw vaardigheden in kunt zetten om een groot succes te kunnen behalen voor jouw cliënt. Je komt niet alleen tot een resultaat, maar presenteert deze ook aan de assessoren. 

 


Direct de toekomstplannen besproken

Aan de hand van de resultaten wordt bepaald of je aan het werk kunt gaan bij De Brauw & Blackstone assessment. Je wordt dan opnieuw uitgenodigd voor een gesprek om alle resultaten te bespreken, waardoor er ook direct over toekomstmogelijkheden gepraat kan worden. Zo kan er alvast gekeken worden naar een geschikte cursus om jouw vaardigheden meer te ontwikkelen, maar ook hoe je uiteindelijk een hogere positie binnen het bedrijf zou kunnen krijgen. Het bedrijf bewaart daarom altijd de resultaten van het assessment, zodat er stap voor stap gewerkt kan worden aan een goede carrière. Als ervoor gekozen wordt om geen samenwerking aan te gaan kun je de resultaten gebruiken om jezelf te ontwikkelen voor in de toekomst. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in De Brauw & Blackstone assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen