Your code here De Bijenkorf Assessment Oefenen?|Bereid je Optimaal Voor!

Inhoudsopgave


Bijenkorf

Doorgroeien binnen De Bijenkorf assessment

De Bijenkorf assessment heeft in de jaren dat het bedrijf ontstaat zichzelf ontwikkeld tot een van de grootste warenhuizen van Nederland. Wat ooit begon als een kleine fourniturenwinkel in Amsterdam is uitgegroeid tot veel vestigingen door het hele land met een eigen online webshop voor extra toekomstmogelijkheden. Hierdoor kunnen klanten veel sneller een keuze maken en kan er eventueel ook persoonlijk advies aangevraagd worden. Om iedereen goed van dienst te kunnen zijn, is het bedrijf continu op zoek naar werknemers die dezelfde visie heeft. 

 


Succesverhalen creëren aan de hand van vaardigheden

Iedere medewerker heeft bij De Bijenkorf assessment een belangrijke rol binnen het bedrijf. Medewerkers zijn immers een belangrijk visitekaartje, waardoor iedere klant zich op zijn gemak voelt in de winkel. Er moet namelijk altijd een unieke belevenis ontstaan bij het kopen van de producten en bij het afhandelen van een klacht. Uiteindelijk moet er toch een succesverhaal uitkomen en hier kun jij als werknemer een steentje aan bijdragen. Om ervoor te zorgen dat jij een succesverhaal kunt brengen, word je aangenomen op basis van een strenge sollicitatieprocedure. 

 


Soms ga je door naar het assessment

Nadat je jouw sollicitatiebrief en CV in hebt geleverd, wordt er gekeken of je op basis van deze informatie een goede toevoeging aan het bedrijf zou kunnen zijn. Je moet daarom zorgen dat je opvalt bij De Bijenkorf assessment. Alleen dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Hoe beter de eerste indruk is die je achterlaat, hoe aannemelijker het wordt dat je ook voor een tweede en derde gesprek wordt uitgenodigd. Deze gesprekken zorgen ervoor dat het bedrijf weet met wie ze te maken hebben, welke persoonlijkheid, ambities en motivatie hierbij horen en hoe jij een toevoeging voor het team kunt zijn. Als je aan de slag wilt gaan als leidinggevende of als medewerker van het Servicekantoor wordt jou ook gevraagd om tijdens dit tweede gesprek een kort assessment te doen. 

 


Testen wijzen uit of jij geschikt bent

Dit assessment begint altijd met een vragenlijst. De antwoorden op de vragen moeten uiteindelijk vaststellen wat jouw persoonlijkheid precies is en wat jou motiveert binnen jouw loopbaan. Ook wordt hierbij al snel duidelijk of je goed in een team kunt en wilt werken. Daarna ga je door naar een capaciteitentest. Voor iedere functie moet je bepaalde vaardigheden bezitten. De test zal uitwijzen wat jouw sterke en zwakke punten zijn. Aan de hand van deze punten kan ook gekeken worden of er ruimte voor verbetering is, zodat je in de toekomst nog meer mogelijkheden op jouw pad kunt krijgen. 

 


De juiste opleiding tijdens jouw loopbaan

Alle resultaten worden meegenomen in een intern gesprek. De Bijenkorf assessment nodigt jou dan uit voor een laatste gesprek om te zien of er bij beide partijen nog steeds interesse is of dat de wegen scheiden. Als er nog altijd interesse is, kan er een arbeidsovereenkomst geregeld worden. Ook worden de resultaten van het assessment bewaart, zodat je jezelf met behulp van jouw werkgever kunt ontwikkelen. Het bedrijf kan jou helpen bij het vinden van de juiste opleidingen en cursussen, waardoor je jouw vaardigheden beter in kunt zetten in het werkveld en nieuwe kansen voor jezelf kunt creëren. 

 


Ook bij afwijzing blijven de mogelijkheden open

Als je op basis van jouw persoonlijkheid en vaardigheden wel geschikt bent om te werken bij De Bijenkorf assessment maar niet bij de functie past, kan er ook gekeken worden naar andere mogelijkheden. Als deze er niet zijn, worden jouw gegevens met jouw toestemming bewaard in het systeem, zodat er contact opgenomen kan worden als een geschikte vacature beschikbaar wordt. Zo blijven er altijd kansen en kun je jezelf in de tussentijd nog gaan ontwikkelen op basis van de nieuwe kennis die je hebt opgedaan. Je kunt er dus altijd jouw voordeel uithalen. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in De Bijenkorf assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen