Your code here D&B Benelux Assessment Oefenen?|Bereid je Optimaal Voor!

Inhoudsopgave


Het D&B Benelux assessment laat onze relaties veilig ondernemen. Het is ons doel onze relaties te voorzien van dusdanige informatie over hun klanten om goed in te kunnen schatten of het financieel gezien verstandig is een werkrelatie aan te gaan met deze klanten. Hiernaast geven wij advies over het effectiever en kostenbesparend inrichten van uw leveranciersportefeuille. 

D&B


Het D&B Benelux assessment schat de risico’s goed in

Op basis van onze risicoanalyses is het voor onze relaties mogelijk hun bedrijfsprocessen effectiever en efficiënter te laten verlopen. Door een goed onderbouwd oordeel over de financiële betrouwbaarheid van de potentiële en bestaande klanten van onze relaties te geven, voorkomen wij non-betaling. Door onze uitgebreide internationale kennis, kunnen wij onze relaties ook adviseren over het voeren van reclamecampagnes.

 

Wij weten ook graag alles over onze eigen medewerkers. Alleen door te kunnen vertrouwen op onze medewerkers kunnen wij het allerbeste uit onszelf halen. Het allerbeste voor onze klant, maar ook zeer zeker voor onze individuele collega’s en voor de collega’s onderling. Iedere collega en zijn of haar mening wordt volledig gewaardeerd en geconsulteerd in onze besluitvorming. Op onze beurt consulteren wij ons assessment bij de selectieprocedure voor nieuwe medewerkers.

 


Schat jij risico’s goed in?

Als je een leuke vacature bij ons gevonden hebt, vertel je ons schriftelijk, voorzien van jouw curriculum vitae, waarom. Vinden wij dit ook leuk, dan nodigen wij jou uit voor een eerste gesprek. Blijkt tijdens het gesprek dat we het allebei leuk vinden, dan nodigen wij jou uit om deel te nemen aan een assessment.

 

Allereerste doel van het assessment is om jou beter te leren kennen. We willen graag weten wie jij bent, wat jouw normen en waarden zijn, waarvoor jij je bed uitkomt of je juist liever omdraait en wat jouw manier van werken is. Dit alles komen wij te weten door jouw antwoorden op een vragenlijst. Na deze vragenlijst volgt weer een vragenlijst waarin ook een aantal test zijn opgenomen. Hiermee bekijken wij of jij de vaardigheden, die jij in jouw curriculum vitae hebt genoemd, ook beheerst.

 

Afhankelijk van de functie waarop jij gesolliciteerd hebt, kan het assessment nog uitgebreid worden met meer testen. In deze testen bekijken wij hoe jij samenwerkt, communiceert en adviseert. De test die wij hiervoor gebruiken, zijn veelal rollenspellen. Je werkt dan samen met een fictieve collega een zaak uit, maakt het advies naar de relatie en legt uiteindelijk ook het advies voor aan een fictieve klant.

 


Gaan wij samen het risico aan?

Wij krijgen een uitgebreid verslag van het assessment. Na intern overleg nemen wij contact op voor een laatste afspraak met jou. Blijkt uit het verslag dat wij het risico met jou aan kunnen gaan en durf jij ook nog, dan bespreken wij wanneer jij aan de slag gaat. Het verslag blijft in jouw personeelsdossier zodat wij hierop terug kunnen grijpen als jij bijvoorbeeld door wilt groeien binnen ons bedrijf.

 


Vinden wij elkaar te risicovol?

Durft één van ons beiden het risico niet aan, dan zullen wij de gegevens die wij over jou hebben verzameld vernietigen. Jij hebt wel een exemplaar van het verslag dat jou bij uitstek kan helpen een baan te vinden waarbij jij het risico wel aandurft.

 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in D&B Benelux assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen