Your code hereDanone Assesment Oefenen?|Ga Voorbereid Het Assessment in!

Inhoudsopgave


Danone

Een gezonde werkomgeving bij Danone assessment

Veel mensen kent Danone assessment van het lekkere toetje. Echter zit er veel meer achter het bedrijf dan datgene dat bij jou op tafel verschijnt. Zo zijn medewerkers de hele dag bezig om de producten steeds beter, lekkerder en gezonder te maken en wordt er voortdurend gekeken hoe de producten aangepast kunnen worden voor een bepaalde leeftijdscategorie. Hier is een hoop expertise voor nodig, welke bij de medewerkers terug te vinden is. 

 


Dagelijks onderzoek zorgt voor verbetering

De drijfveer van Danone assessment is een tevreden klant. Hiervoor moet de consument een gezonde keuze geboden worden, welke ook een lekkere toevoeging is aan de dagelijkse voeding. Zo blijven er steeds weer nieuwe producten op de markt verschijnen, waardoor er voor ieder wat wils is. In eigen onderzoekslaboratoria worden continu nieuwe uitdagingen gevonden, waar jij ook een steentje aan bij kunt dragen. Uiteraard krijg je hier veel voor terug. Zo biedt het bedrijf niet alleen de mogelijkheid om bij een goede werkgever aan de slag te gaan, maar kunnen er ook veel nieuwe uitdagingen gecreëerd worden voor ieder individu. 

 


Jouw ambitie moet binnen de bedrijfscultuur passen

Als jij een baan wilt bemachtigen binnen Danone assessment kom je er niet met alleen een sollicitatiebrief en jouw CV. Dit mag dan wel de eerste stap zijn van een strenge sollicitatieprocedure, maar er komt ook een flink assessment bij kijken. Je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan dit assessment wanneer je een goede eerste indruk hebt achtergelaten bij een kennismakingsgesprek en jouw persoonlijkheid en ambities bij de bedrijfscultuur van Danone passen. Het assessment zal hier uiteindelijk verder op in gaan, waardoor er een helder beeld uit komt van jou als persoon en jouw beweegredenen. 

 


Successen behalen met jouw persoonlijkheid

Het assessment bestaat uit verschillende vragenlijsten. De vragen gaan niet alleen over jouw persoonlijkheid, maar ook jouw normen en waarden. Aan de hand hiervan kan gekeken worden of je daadwerkelijk binnen het bedrijf past en of je hierbij ook kunt werken in teamverband. Dit is immers belangrijk als er successen behaald moeten worden. Nadat deze vragenlijst is ingevuld zijn er nog enkele tests die kijken naar jouw vaardigheden. Jouw sterke en zwakke punten worden hiermee in kaart gebracht. Uiteindelijk kan er zo ook gekeken worden of er ruimte is voor verbetering en of je jezelf hier ook toe zou kunnen zetten. 

 


Het eindresultaat telt

Het kan zijn dat er voor bepaalde functies bij Danone assessment een extra onderdeel nodig is om jouw vaardigheden en competenties in kaart te brengen. Dit wordt gedaan aan de hand van een rollenspel. Met deze praktijksimulatie krijg je een case voorgelegd die je volledig uit moet werken. Hierbij moet je verschillende stappen doorlopen en tot een resultaat komen. Aan het einde presenteer je het resultaat aan jouw assessoren. Je wordt gedurende deze case op jouw functioneren getoetst. Je moet daarom jouw vaardigheden en competenties goed in de strijd kunnen gooien om een goede indruk achter te laten. 

 


Een goede ontwikkeling op basis van ervaring

Na het assessment volgt er een eindgesprek op basis van de bevindingen die Danone assessment in handen heeft gekregen. Er volgt dan een tweede gesprek. Als er van beide kanten nog steeds interesse is, kan er een arbeidsovereenkomst ondertekend worden. De analyses uit het assessment kunnen tijdens jouw loopbaan als leidraad dienen voor een goede ontwikkeling. In de toekomst kunnen er nieuwe mogelijkheden zijn om door te groeien, waardoor er gelijk gekeken kan worden naar het verder ontwikkelen van jouw vaardigheden op basis van een geschikte cursus. Ook kun je, wanneer je niet aangenomen bent voor de functie, de analyse gebruiken om in de toekomst nieuwe successen te behalen. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Danone assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen