Your code hereDamen Shipyards Assessment Oefenen?|Train de Kritische Onderdelen!

Inhoudsopgave


DAMEN

Ga voor kwaliteit met Damen Shipyards assessment

Als er een internationaal scheepswerf is dat weet wat er gedaan moet worden binnen het werkveld is het Damen Shipyards assessment wel. De schepen worden hierbij volledig aangepast aan de wensen van de klant, waarbij altijd hoogwaardige kwaliteit wordt behouden. Dit kan alleen mogelijk gemaakt worden met de expertise van alle medewerkers van het bedrijf. Daarom is het bedrijf altijd op zoek naar medewerkers die geheel binnen het profiel passen. 

 


De klant voorop in een voortdurend veranderende markt

Damen Shipyards assessment onderscheidt zich van de concurrentie door de klant voorop te stellen. Dit houdt in dat er altijd precies gebouwd wordt wat de klant voor ogen heeft, zonder hierbij aan kwaliteit onder te doen. Door continu te blijven testen kan er ook een lange levensduur gegarandeerd worden. De ontwerpen worden hierdoor ook steeds aangepast, waardoor ook mee wordt gegaan in de ontwikkelingen op de markt. Het bedrijf biedt daarbij ook 24 uur per dag hulp aan, waardoor je ook onderweg niet lang last hebt van problemen. Je krijgt hierdoor altijd een totaalplaatje als klant, waar jij als medewerker aan bijdraagt. 

 


Een eerste selectie voor een stevig team

Je bent als medewerker altijd een belangrijke schakel in het proces. Damen Shipyards assessment selecteert daarom alleen de beste sollicitanten met behulp van een assessment. Hiervoor moet je echter eerst jouw sollicitatie kenbaar maken aan de hand van een motivatiebrief en jouw CV. Aan de hand hiervan gaat het bedrijf een eerste selectie maken. Als je tot een van de gelukkigen hoort, word je uitgenodigd voor een gesprek, waarbij je meer over jezelf kunt vertellen en kenbaar kunt maken waarom je de geschikte kandidaat bent voor de functie. Pas wanneer het gesprek van beide kanten goed bevallen is, ga je door naar het assessment. 

 


Maak kenbaar waarom jij geschikt bent

Tijdens het assessment draait het voornamelijk om jou als persoon. Als je genoeg zelfkennis hebt, kun je ook beter overdragen hoe je als persoon bent en welke karaktereigenschappen je bezit. Je maakt hierbij ook jouw motivatie en ambities kenbaar, zodat de assessoren een goed beeld van jou krijgen. Vergeet hierbij ook niet om te vermelden waarom je graag bij Damen Shipyards assessment aan de slag wilt gaan. Op deze manier ontstaat er een compleet beeld en kan er verder gekeken worden. Het tweede deel van het assessment is wederom een vragenlijst. Deze draait voornamelijk om jouw vaardigheden, zodat er gekeken kan worden of je de juiste vaardigheden bezit en waar er ruimte is voor verbetering. 

 


Een nauwkeurige analyse met een rollenspel

Sommige functies bij Damen Shipyards assessment behoeven nog een extra gedeelte bij het assessment. In dit geval krijg je een rollenspel, waarbij je problemen op moet lossen door te kunnen analyseren. Je wordt hierbij nauwlettend in de gaten gehouden door de assessoren en er kan gekeken worden naar hoe jij jouw vaardigheden en competenties inzet om tot een goede oplossing te komen. Uiteindelijk zul je dit ook in het werkveld moeten kunnen doen, waardoor werkgevers hier veel waarde aan hechten als jij aangenomen wilt worden voor een functie. 

 


Jouw ontwikkeling uitstippelen aan de hand van resultaten

Als je het assessment hebt afgelegd volgt er nog een laatste gesprek. Tijdens dit gesprek wordt kenbaar gemaakt of Damen Shipyards assessment jou aanneemt als nieuwe medewerker of dat jullie wegen scheiden. Als het eerste het geval is, wordt er een voorstel gedaan. Ben je het hiermee eens kan er gelijk gekeken worden naar een startdatum. De resultaten van het assessment zullen hierbij gedurende jouw loopbaan bewaard worden, zodat je samen met jouw werkgever steeds weer kunt bekijken waar nog succes te behalen zijn en hoe jij jezelf naar nieuwe mogelijkheden kunt brengen. Als je niet aangenomen bent, kun je verder gaan denken over de toekomst. Je hebt immers meer zelfkennis gekregen, waardoor je gerichter kunt gaan kijken naar welke beroepen echt bij jou passen.

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Damen Shipyards assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen