Your code here Cygnific Assessment Oefenen?|Goede Voorbereiding is de Halve Baan!

Inhoudsopgave


Cygnific

Vlieg mee met Cygnific assessment

Vandaag de dag vliegen we over heel de wereld. Passagiers moeten hierbij altijd een prettige vlucht hebben en van alle gemakken worden voorzien. Bij Cygnific assessment zijn het de medewerkers die dit kunnen realiseren. Een optimale vliegbelevenis bij een lange vlucht is immers erg belangrijk. Dit begint al bij de eerste vraag die gesteld wordt tot en met het uitchecken. De luchtvaartmaatschappij heeft daarom veel medewerkers in dienst die niet alleen goed zijn in het afhandelen van alle vragen, klachten en problemen, maar dit ook in de taal van de passagier kunnen doen. 

 


Medewerkers maken de vlucht aangenaam

Cygnific assessment begon ooit als kleine afdeling van KLM, maar is in de loop van de jaren steeds meer ontwikkeld tot een grote speler op de markt. Aan de hand van verbeteringen en ontwikkelingen heeft iedere medewerker zicht ontwikkeld tot een specialist op het gebied van vliegreizen en het vergemakkelijken van iedere reis voor de passagier. Dit is toch waar het uiteindelijk om draait. Medewerkers krijgen daarom ook altijd eigen ontwikkelingsmogelijkheden, waardoor er steeds meer expertise te vinden is. Voordat je bij het bedrijf aan het werk kunt gaan moet je een streng sollicitatieproces ondergaan om te zien of je geschikt bent als aanvulling van het team. 

 


Het kennismakingsgesprek bepaalt of jij op assessment mag

Dit begint al vanaf het moment dat je jouw sollicitatiebrief en CV hebt afgegeven. Hier wordt een eerste selectie gemaakt op basis van wat je op dat moment op papier hebt staan. Als het bedrijf iets in jou ziet, wordt er een kennismakingsgesprek ingepland om te kijken hoe je als persoon bent. Hier kunnen alle verwachtingen worden uitgesproken en kunnen alle mensen rond de tafel elkaar beter leren kennen. Als het van beide kanten bevalt, wordt gevraagd of je deel kunt nemen aan een assessment om nog meer over jou te weten te komen. Het is een online assessment, waardoor je hem overal kunt maken waar internet is en niet specifiek naar een locatie hoeft te gaan. 

 


Zenuwachtig zijn is niet nodig voor dit assessment

Het assessment bestaat uit verschillende vragenlijsten die dieper ingaan op jou als persoon, jouw vaardigheden en minder goede punten en de rol die jij binnen het werkveld aan zou kunnen nemen. Doordat de vragenlijsten voornamelijk over jezelf gaan, hoef je hier niet zenuwachtig over te worden. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijkheid en bijbehorende sterke en zwakke punten. De sterke punten laten voornamelijk zien of jij geschikt bent voor de functie, terwijl de zwakke punten de ruimte voor verbetering aangeven. Hierdoor kunnen er extra mogelijkheden bekeken worden in de vorm van cursussen en trainingen. Voor sommige functies moet naast de vragenlijsten nog een extra deel afgelegd worden. Hiervoor wordt een rollenspel of case gebruikt, waarin je moet laten zien of jij een situatie op de juiste manier oplost. 

 


Een document om op terug te vallen

Aan de hand van de resultaten van het assessment wordt gekeken of je uiteindelijk bij Cygnific assessment past en of je ook geschikt bent voor de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt. Als dit zo is, wordt er een aanbod gedaan. Zodra je hiermee akkoord gaat, kun je aan de slag bij jouw nieuwe functie. De resultaten blijven dan bewaard, waardoor zowel jij als jouw werkgever hierop terug kunnen vallen als er sprake is van doorgroeimogelijkheden. Zo kan aan de hand van jouw ontwikkelpunten een geschikte training gevonden worden. Pas je niet binnen het bedrijf dan wordt jouw dossier vernietigd. Je hebt dan wel nog alle informatie bij de hand om een goede functie te vinden die aansluit bij jouw vaardigheden en competenties. 

Artikelen in Cygnific assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen