Your code here Compagnon Assessment Oefenen?|Een Goede Voorbereiding Helpt!

Inhoudsopgave


Door het Compagnon assement recruiteren wij recruiters. Voor onze klanten gaan wij op zoek naar een blijvende of tijdelijke recruiter. Althans, dat is één van de vele mogelijkheden die wij bieden. We kunnen zelfs onder de naam van en op kantoor bij onze klant het gehele recruitmentproces overnemen.

 

Compagnon

Het Compganon assessment als partner van de klant

Partners inderdaad, want wij denken op alle fronten mee voor recruitmentoplossingen. In overleg met onze klant leveren wij de op die organsatie afgestemde dienstverlening op het gebied van Human Resource Management. Daarbij denken wij niet alleen mee tijdens de sollicitatieprocedure, maar tijdens de ontwikkelmomenten van de loopbaan van het personeel en tijdens een ontslagprocedure. 

 

Onze medewerkers zijn uitermate geschikt om dit gehele proces als partner van onze klant te begeleiden. Ze zijn stuk voor stuk kundig en creatief hierin. Dit weten wij met zekerheid, want al onze medewerkers zijn met zeer grote precisie geselecteerd. Hierom is het assessment een standaardonderdeel van onze sollicitatieprocedure.

 


Ben jij een partner?

Het beginpunt van de beoordeling hiervan is jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae. Wij bekijken deze nauwkeurig en als jij een partner lijkt te kunnen worden, nodigen wij jou uit voor het eerste gesprek. Willen wij na dit gesprek samen verder, dan ga je een assessment doen.

 

Het assessment begint met allerhande vragen over jezelf, wat je leuk vindt en wat niet, hoe jij het prettigste werkt en wat echt not-done is voor jou, wat jou motiveert om elke maandag weer aan de nieuwe werkweek te beginnen en wat je verder wilt bereiken. Vervolgens vul je een vragenlijst in met eventueel een paar korte tests waaruit een overzicht van jouw topkwaliteiten en jouw kwaliteiten die voor verbetering vatbaar zijn, komt. Ook weten we na deze fase voor welke kwaliteiten we gewoon niet bij jou moeten zijn.

 

Bij ons heb je continu contact met de klant, dus jouw kwaliteiten op dat punt willen we niet alleen van jou horen, maar zeer zeker ook van jou zien. Je komt in actie aan de hand van rollenspellen en uitdagende vraagstukken op papier die jij gaat afhandelen. We krijgen dus een gericht beeld van jouw communicatieve, oplossingsgerichte en creatieve vaardigheden.

 


Word jij partner voor ons?

Wij krijgen een uitgebreid verslag van jouw assessment en kunnen de door ons gewenste functievaardigheden naast jouw vaardigheden leggen. Ook vinden wij het belangrijk dat jij als persoon bij ons past. Als alles klopt en goed voelt, nodigen wij jou uit voor het eindgesprek. In dit gesprek bespreken wij samen de arbeidsvoorwaarden .

 

Succes en plezier in jouw werkervaren verandert in loop der jaren voor iedereen. Daarom houden wij het verslag van het assessment in jouw personeelsdossier. We kunnen het gebruiken op het moment dat je een andere functie binnen ons bedrijf wilt gaan doen of dat wij graag willen dat jij dat gaat doen. Welke vaardigheden kon je verbeteren en hebben wij deze verbetering inmiddels gezien of heb je daar nog een opleiding voor nodig. 

 


Geen partners?

Als tijdens de procedure blijkt dat je geen partner bij ons kunt of wilt worden, vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt het verslag nog wel verder gebruiken. Je kunt bij gerichter zoeken op de arbeidsmarkt naar een functie die wel bij jou past. Ook zal je zelfverzekerder zijn van jezelf tijdens een sollicitatieprocedure elderse, je weet immers dat je geschikt bent voor die functie.

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Compagnon assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen