Your code here Catharina Ziekenhuis Assessment Oefenen?|Vergroot je Kans op Succes!
Werken in de zorg gebeurt altijd in een team vol expertises. Er is altijd wel iemand die ergens iets vanaf weet, waardoor de patiënten de beste zorg krijgen. Het is daarom ook geen wonder dat je met jouw CV en sollicitatiebrief niet direct wordt toegelaten. De werkgever wil namelijk ook weten wat je allemaal kunt. Dit wordt aangetoond door middel van een assessment. Een van de assessments die hiervoor gebruikt wordt, is het Catharina Ziekenhuis assessment. Als jij hier wilt gaan werken, dan moet je ervoor zorgen dat je op alles voorbereid bent en precies weet wat je kunt verwachten. 

Inhoudsopgave


Catharina Ziekenhuis

Het Catharina Ziekenhuis assessment brengt jou op jouw plek

Patiënten moeten altijd de beste zorg krijgen. De extra aandacht die vanuit de werknemers gegeven wordt, hoort hier ook bij. Het is daarom niet alleen van belang dat je weet wat je doet, maar ook dat je flexibel met jouw werkzaamheden om kunt gaan en de juiste communicatieve vaardigheden bezit. Om te zien of jij op de juiste plek komt te zitten, wordt het Catharina Ziekenhuis assessment afgelegd. Aan de hand van de resultaten ontstaat er een beter beeld van jou als persoon en de kwaliteiten en ontwikkelpunten. Zo kom je altijd op de juiste plaats terecht en wordt de zorg voor de patiënt verbeterd. 


Haal plezier uit je werk door jouw kwaliteiten

Nadat het gesprek met de teamleider goed verlopen is, ga je aan de slag met het Catharina Ziekenhuis assessment. Deze begint met vragenlijsten over jouw persoonlijkheid. Zo kun je vragen verwachten over jouw eigenschappen, motivatie en ambities en de passies die je hebt. Deze zaken bij elkaar opgeteld maken jou tot wie je bent. Het is daarom van belang dat je deze vragen naar waarheid beantwoordt. Je hebt er immers ook niets aan als je dit niet doet, omdat je dan niet op de juiste plek komt te werken en er geen plezier uit kunt halen. De andere tests gaan over jouw vaardigheden en competenties. Iedereen heeft sterke en minder sterke punten. Het is van belang dat deze op papier komen te staan, waardoor er ook ontwikkelmogelijkheden ontstaan.


De formaliteiten en documenten

Voordat je de uitslag van het Catharina Ziekenhuis assessment te horen krijgt, komt er ook nog een aanstellingskeuring. Met deze keuring wordt gekeken of je de juiste papieren bezit om aangenomen te kunnen worden. Blijkt de uitslag van het assessment positief te zijn, dan is er een laatste gesprek om de formaliteiten af te kunnen ronden. De Verklaring Omtrent het Gedrag moet je tijdens dit gesprek overleggen. Als dit allemaal achter de rug is, kun je aan de slag bij het bedrijf en aan de hand van de resultaten van het assessment jezelf gaan ontwikkelen door middel van cursussen en trainingen. 


Gerichter kijken naar de toekomst

Als blijkt dat je niet tot de besten behoort, dan heb je het Catharina Ziekenhuis assessment nooit voor niets gedaan. Jouw gegevens kunnen namelijk ook bewaard worden voor een toekomstige vacature. Als eruit komt dat je beter niet binnen de zorg kunt gaan werken, dan heb je de resultaten nog om jezelf verder te ontwikkelen en jouw loopbaan te veranderen. Je weet precies waar je nog aan moet werken en kunt ook gerichter gaan kijken naar de mogelijkheden. Het is daarom altijd nuttig om voor jezelf het gehele assessmentrapport nog eens na te gaan, zodat je uiteindelijk de juiste keuze kunt maken. 

Artikelen in Catharina Ziekenhuis assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen