Your code here Buurtwerk.nl Assessment Oefenen?|Bereid je Optimaal Voor!
Heb je gesolliciteerd om een steentje bij te dragen aan jouw gemeente? Dan zijn jouw CV en motivatiebrief al de deur uit. Echter kun je tegenwoordig niet meer alleen op deze manier solliciteren. Doordat veel online gebeurt, willen werkgevers ook weten met wie ze te maken hebben en bekijken hoe jouw vaardigheden en competenties zich verhouden tot de praktijk. Daarom wordt er in veel gevallen een assessment ingezet om dit te kunnen testen. Het Buurtwerk.nl assessment is hier een van. Wanneer jou gevraagd wordt om dit assessment af te leggen, kun je gelijk aan de slag om alle informatie door te nemen en jezelf voor te bereiden. 

Inhoudsopgave


Buurtwerk.nl

Problemen oplossen met het Buurtwerk.nl assessment

Het Buurtwerk.nl assessment is actief in de wijk. Niet alleen om problemen tijdig te signaleren, maar ook om hier direct iets aan te kunnen doen. De verschillende projecten in de buurt moeten een wijk gezelliger maken en ervoor zorgen dat alles leefbaar blijft. Hier zijn gedurende de dag veel werknemers voor nodig. Deze werknemers moeten van alle markten thuis zijn en ervoor zorgen dat de problemen uitblijven. Betrouwbaarheid en integriteit zijn daarbij belangrijke eigenschappen om te hebben. Om te zien of je alle vaardigheden beheerst die nodig zijn voor een functie, wordt het assessment ingezet tijdens jouw sollicitatieprocedure. 


Papieren en vragenlijsten inleveren

Het Buurtwerk.nl assessment in combinatie met een Verklaring Omtrent het Gedrag en alle andere documenten die je aangeleverd hebt, zorgen ervoor dat je aangenomen kunt worden. Het assessment begint daarom met een vragenlijst over jou als persoon. Zo krijg je vragen over hoe je op dit moment in het leven staat, wat jouw motivatie en ambities zijn en welke doelen je voor jezelf hebt gesteld in jouw loopbaan. Tevens wordt er gevraagd naar hoe jij het liefste werkt. Zo kan er aan de hand van jouw antwoorden gekeken worden of je binnen het bedrijf past en ook binnen het team waarin de functie vrijgekomen is. 


Oplossingsgericht denken uitvoeren in de praktijk

Voor sommige functies is er nog aanvullende informatie nodig. Daarom wordt er vaak gebruik gemaakt van een praktijkopdracht bij het Buurtwerk.nl assessment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fictief gesprek met een buurtbewoner, waarbij er een probleem is. Deze los je op door jouw vaardigheden en competenties in de strijd te gooien. Iedere stap die je maakt, wordt in de gaten gehouden en beoordeeld. Het is daarom van belang dat je laat zien wat je kunt en er het beste van kunt maken. De oplossing zelf is vaak nog niet eens het belangrijkste, zolang je goed kunt bepalen waarom je iets doet. 


Ga aan de slag binnen het bedrijf

De resultaten van het Buurtwerk.nl assessment worden intern besproken. Het is namelijk belangrijk dat je bij het bedrijf past en de juiste vaardigheden en competenties beheerst. Na de bespreking word je nog een keer uitgenodigd om de resultaten te bespreken. Als de uitslag positief is, krijg je ook gelijk de arbeidsvoorwaarden te horen en kun je aan de slag. De resultaten worden dan bewaard voor verdere ontwikkeling. Ben je niet de persoon die het bedrijf zoekt, dan kun je de uitslag gebruiken om gerichter te zoeken naar een andere functie en jezelf blijven ontwikkelen in de toekomst. 

Artikelen in Buurtwerk.nl assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen