Your code here Bruynzeel assessment oefenen?|Train de Kritische Onderdelen!
Adviseren, ontwerpen, verkopen en produceren. Als dit is wat je wilt, staan er altijd vacatures voor jou klaar. Hier kun je op solliciteren door middel van jouw motivatiebrief en CV, waarna je wordt uitgenodigd op gesprek. Als dit gesprek goed verloopt, betekent dit niet gelijk dat je aangenomen bent. De werkgever wil namelijk meer over jou te weten komen dan alleen wat er opgeschreven is. Hiervoor word je uitgenodigd voor het Bruynzeel assessment. Het is goed om jezelf hierop voor te bereiden door alle informatie door te lezen en de vragen al eens gezien te hebben. Onderstaande informatie helpt jou hiermee op weg. 

Inhoudsopgave


Bruynzeel

Kwaliteit dankzij het Bruynzeel assessment

De klanttevredenheid door middel van hoogwaardige kwaliteit staat hoog in het vaandel. Het is daarom van belang dat alle werknemers ook altijd op hun plek zitten, zodat deze kwaliteit geleverd kan worden. Daarbij is werken voor Bruynzeel voor de langere termijn. Het Bruynzeel assessment moet uitwijzen of je alle vakkennis in huis hebt en de specifieke adviesrol uit kunt voeren die er van jou wordt verwacht. Door jou te leren kennen, jouw vaardigheden en competenties in kaart te brengen en de kwaliteiten en ontwikkelpunten op papier te hebben staan, kan er gekeken worden of je bij een bepaalde functie past en welke mogelijkheden er zijn in de toekomst. 


Jouw loopbaan onder de loep gelegd

Het Bruynzeel assessment bestaat daarom uit verschillende onderdelen. Je moet verschillende vragenlijsten invullen, die allemaal een ander deel van jou belichten. Zo gaat een deel over jou als persoon. De drijfveren die je hebt, vooropleidingen, ambities en hoe je met bepaalde situaties omgaat. Alles komt voorbij in deze vragen. Het is daarom belangrijk dat je voor jezelf helder hebt wat je in jouw loopbaan wilt bereiken. Vul de vragen daarnaast altijd naar waarheid in. Het heeft weinig zin om te bedenken welke antwoorden het bedrijf zou willen horen. Je loopt er uiteindelijk toch wel tegen aan als je dit gedaan hebt en je zult nooit op de juiste plaats komen te werken. 


Jezelf verbeteren aan de hand van testen

Ook jouw vaardigheden en competenties komen aan bod tijdens het Bruynzeel assessment. Hiervoor worden twee verschillende testen inzet. De eerste bestaat uit een groot aantal vragen, waarmee jouw sterke en zwakke punten geanalyseerd worden. Iedereen heeft deze punten, maar het is belangrijk dat je hieraan kunt werken voor de toekomst. Aan de hand van jouw toekomstdoelen en kwaliteiten kun je jezelf immers altijd blijven verbeteren. Wanneer je in een van de winkels wilt gaan werken, dan krijg je ook te maken met een praktijkopdracht waarin jouw vaardigheden en competenties bewezen moeten worden. 


Jouw vaardigheden in de praktijk beoordeeld

Het praktijkonderdeel is een simulatie. Met het Bruynzeel assessment kruip je in de huid van een verkoper, welke in gesprek gaat met een klant. Je moet inventariseren op basis van het verhaal en de wensen van de klanten. Je zult daarom snel moeten schakelen en de juiste adviezen uit kunnen brengen. Het is daarbij van belang dat je zoveel mogelijk kennis zelf bezit, omdat er vaak niemand in de buurt is waar je mee kunt overleggen. Het is daarom van belang dat je alles zelf op kunt lossen aan de hand van jouw vaardigheden en competenties. Hiermee kom je tot een oplossing, waarbij iedere handeling beoordeeld wordt door assessoren. 

 


Ook verbeteringen in de toekomst

Aan het einde van het Bruynzeel assessment wordt bepaald of jij binnen het bedrijf past en de juiste vaardigheden beheerst. Als dit zo is, kun je aan de slag met een interne training om alles te leren over de producten die verkocht worden. Ook gedurende jouw loopbaan blijf je jezelf ontwikkelen door middel van opleidingen. Hierbij worden de resultaten van het assessment altijd in het achterhoofd gehouden. Zo blijf je jezelf verbeteren en kun je uiteindelijk doorgroeien binnen het bedrijf. Ben je niet uitgekozen voor de functie? Ga dan niet bij de pakken neerzitten, maar ontwikkel jezelf en ga opnieuw op zoek naar een baan die bij je past. 

Artikelen in Bruynzeel assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen