Your code here Britsh American Tabacco (BAT) Assessment Oefenen?|Bereid je Goed voor
Wil je jouw steentje bijdragen aan een betere gezondheid? Dan zijn hier een hoop verschillende richtingen die je op kunt gaan bij het vinden van een goede vacature. Ook in de tabaksindustrie wordt er namelijk gestreefd naar minder schadelijke manieren van roken, waarbij een hoop expertise komt kijken. Het is daarom ook niet zo gek dat een werkgever meer over jou wilt weten dan datgene wat jij op papier hebt gezet bij jouw sollicitatie. Er gaat een lange sollicitatieprocedure overheen voordat je aan de slag kunt gaan, waaronder ook het British American Tobacco (BAT) assessment. Bekijk daarom snel wat je kunt verwachten. 

Inhoudsopgave


Britisch American Tobacco

Het British American Tobacco (BAT) assessment is bepalend

Nadat je jouw CV en brief hebt ingestuurd, wordt jou gevraagd om een vragenlijst in te vullen als eerste onderdeel van het British American Tobacco (BAT) assessment. Deze vragenlijst gaat over jou als persoon en de ambities die je hebt. Uiteraard komt hier ook nogmaals aan bod waarom jij jezelf ziet werken bij het bedrijf en hoe je jezelf denkt te ontwikkelen. Zo wordt gekeken of je bij het bedrijf past. Maar hiermee ben je er nog niet. Ook volgt er nog een telefonisch gesprek om de functie toe te liggen en de nodige vragen te stellen. Als ook dit gesprek goed gaat, dan krijg je nog een vragenlijst toegestuurd. 


Bewijs wat je in de sollicitatiebrief hebt beschreven

Deze vragenlijst van het British American Tobacco (BAT) assessment moet duidelijkheid scheppen over jouw werkwijze en op welke manier jij altijd aan de top kunt presteren. Dit wordt allemaal vergeleken met het team waarbinnen je komt te werken. Ook volgt er nog een deel van het assessment op locatie, waarin je moet laten zien of je de vaardigheden en competenties ook echt beheerst die je hebt opgeschreven in jouw sollicitatiebrief en bij de vragenlijsten. Hierbij wordt iedere handeling altijd nauwlettend in de gaten gehouden, zodat er een goede analyse gemaakt kan worden over jouw manier van presteren. 


Een compleet beeld en werken aan de toekomst

Als alles goed verloopt en je het British American Tobacco (BAT) assessment hebt doorstaan, dan is er een compleet beeld van jou als persoon en de kwaliteiten en ontwikkelpunten die je bezit. Wanneer beide partijen nog altijd positief zijn, dan kun je een aanbod verwachten vanuit het bedrijf. Ga je hiermee akkoord, dan kun je direct aan de slag. Jouw resultaten worden dan in het personeelsdossier bewaard, zodat je kunt werken naar doorgroeimogelijkheden door middel van cursussen en trainingen. Ook wanneer er veranderingen plaatsvinden op de werkvloer, kan er gekeken worden wat er bij je past. 


Alle handvatten voor jouw carrière

Mocht je niet bij het bedrijf passen naar aanleiding van het British American Tobacco (BAT) assessment, dan heb je altijd nog de resultaten om jezelf te gaan ontwikkelen. Je hebt hierdoor een beter beeld van jezelf en de mogelijkheden en kunt gerichter werken aan jouw loopbaan. Je hebt immers alle handvatten om jouw eigen toekomst te kunnen bouwen en hebt uiteindelijk ook een beter beeld over jouw presteren. Hierdoor kun je wellicht een functie vinden die beter bij je past.  

Artikelen in British American Tobacco (BAT) assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen