Your code hereBelastingdienst Assesment Oefenen?|Een Goede Voorbereiding Helpt!
Werken bij de Belastingdienst brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Hierdoor moeten ook uitsluitend de beste mensen worden aangenomen voor een functie. Dit houdt ook in dat er meer bij een sollicitatie komt kijken dan alleen een CV en sollicitatiebrief inleveren. De gesprekken naar aanleiding van jouw brief gaan daarbij gepaard met het Belastingdienst assessment. Op deze manier wordt het kaf van het koren gescheiden en is het bedrijf er zeker van dat iedereen op de juiste plaats zit binnen het bedrijf. 

Inhoudsopgave


Belastingdienst

Op de juiste plek met het Belastingdienst assessment

Het Belastingdienst assessment maakt het mogelijk dat er alleen betrouwbare mensen in dienst zitten. Daarom gaat er altijd een strenge procedure aan vooraf voordat je daadwerkelijk aan de slag kunt. Je krijgt een volledige screening en moet een Verklaring Omtrent het Gedrag inleveren. Pas als dit allemaal in orde is, kun je beginnen aan het daadwerkelijke assessment. Deze begint altijd met een vragenlijst die betrekking heeft op jouw verleden. Denk hierbij aan jouw vooropleidingen en hoe je in het verleden gehandeld hebt op bepaalde momenten. 


Weet waar jouw zwakke punten liggen

Ook worden er psychologen betrokken bij het Belastingdienst assessment. Deze bekijken namelijk alle antwoorden die jij hebt gegeven, om te zien welke persoonlijke eigenschappen je hebt en wat je allemaal zou kunnen. Dit wordt gedaan aan de hand van een grondige analyse. Wees niet bang dat je verkeerde antwoorden hebt gegeven. In principe bestaan hier geen goede en foute antwoorden omdat het over jou als persoon gaat. Het gehele onderzoek gaat in principe over hoe jij op dit moment in het leven staat en waaraan gewerkt zou kunnen worden voor de toekomst. 


Jouw handelen in de praktijk geanalyseerd

Het Belastingdienst assessment eindigt hier voor veel functies. Toch zijn er functies waarbij verder gekeken moet worden dan alleen deze vragenlijst. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een fictieve casus of adviesgesprek. Deze praktijksimulatie moet aan kunnen tonen in hoeverre je de vaardigheden bezit die je in de sollicitatiebrief aan hebt gegeven. Je wordt nauwlettend in de gaten gehouden en iedere handeling wordt geanalyseerd. Op basis van de beoordeling kan er gekeken worden of je binnen het bedrijf past en de functie uit zou kunnen voeren. 


Jouw resultaten bewaard voor ontwikkeling

Van het gehele Belastingdienst assessment wordt een verslag gemaakt. Alle resultaten worden hierin vermeld en op basis hiervan kan een beslissing worden gemaakt. Als jij geschikt blijkt te zijn voor de functie, dan worden de mogelijkheden besproken. Wanneer beide partijen hiermee akkoord gaan, kun je aan de slag. Het verslag wordt daarbij te allen tijde bewaard, zodat deze erbij gepakt kan worden voor verdere ontwikkelingen. Zo kan er altijd gekeken worden of je jezelf goed ontwikkeld hebt voor een doorgroeimogelijkheid. Je hebt daarom altijd meer mogelijkheden in de toekomst dan je in eerste instantie gedacht had. 

Artikelen in Belastingdienst assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen