Your code here Ballast Nedam Assessment Oefenen?|Ga Voorbereid het Assessment in!
Als projectontwikkelaar kom je voortdurend nieuwe projecten tegen. De vacatures die hiervoor openstaan, trekken steeds weer jouw aandacht. Echter wordt lang niet iedereen meer aangenomen en er is meer voor nodig dan alleen maar een CV en sollicitatiebrief inleveren. Werkgevers gaan steeds vaker op zoek naar iemand die ook kan bewijzen dat de juiste vaardigheden beheerst worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een assessment. Een van deze assessments is het Ballast Nedam assessment. Als jou gevraagd wordt om dit assessment af te leggen, kun je het beste zo goed mogelijk voorbereid zijn. 

Inhoudsopgave


Ballast Nedam

Het Ballast Nedam assessment brengt jou tot ontwikkeling

Het Ballast Nedam assessment draait om creativiteit. Je moet namelijk een project niet alleen kunnen sturen, maar ook kunnen corrigeren en wijzigen wanneer dit nodig is. Als werknemer moet je daarom veel in huis hebben en altijd op de juiste plaats te werk gaan. Het is daarom belangrijk om alle vaardigheden en competenties onderzocht te hebben als bedrijf. Dit kan het beste door een assessment. Hiermee ontstaat er namelijk een totaalbeeld van jou als persoon en de kwaliteiten die je bezit, waardoor het eenvoudiger is om jou aan te nemen of af te wijzen. 


Psychologen bekijken jouw antwoorden

Het Ballast Nedam assessment wordt begeleid door psychologen. Voordat jij in gesprek gaat met een psycholoog, moet je een vragenlijst invullen. Deze vragenlijst gaat over jouzelf. Er bestaan daarom geen goede of foute antwoorden. Het is van belang dat je de vragen naar waarheid beantwoordt, zodat er een goed beeld over jouw karakter, ambities en motivatie ontstaan. De psychologen kunnen aan de hand van jouw antwoorden ook zien of je een echte teamplayer bent, wat jouw sterke en zwakke punten zijn en hoe je aan de hand van ontwikkeling door zou kunnen groeien. Ook wordt er gekeken naar jouw vaardigheden en competenties, zodat er een totaalbeeld ontstaat. 


Met voldoende creativiteit aan de slag

Het tweede onderdeel van het Ballast Nedam assessment is een praktijkopdracht. Hier komt de creativiteit van pas. Je moet namelijk een concrete opdracht oplossen, welke alleen kan als jij creatief genoeg kunt denken. Zo kom je niet alleen tot een oplossing, maar wordt er ook gekeken naar de commerciële kant. Alles bij elkaar opgeteld zouden jouw vaardigheden en competenties tot uiting moeten zijn gekomen, waardoor je geschikt bent voor het werkveld en aan de slag zou kunnen gaan binnen het bedrijf. Ook van dit onderdeel maken de psychologen een gedegen rapport, welke samengevoegd wordt met het eerdere onderdeel. 


Doorgroeien als starter of ervaren persoon

Als je alle onderdelen van het Ballast Nedam assessment gehad hebt, ontstaat er een totaalbeeld en kan er een gedegen beslissing gemaakt worden door het bedrijf. Wijzen de resultaten uit dat je binnen het bedrijf past en alle vaardigheden in huis hebt om de functie naar behoren uit te kunnen voeren, dan kun je aan de slag gaan. Jouw resultaten worden daarbij te allen tijde bewaard. Aan de hand van jouw verbeterpunten kun je namelijk doorgroeien binnen het bedrijf door de juiste cursussen en trainingen te volgen. Hierdoor kun je zowel als starter als ervaren persoon in het vak aan de slag gaan om het beste uit jezelf te halen. 

Artikelen in Ballast Nedam assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen