Your code here Avop Assessment Oefenen?|Ga Voorbereid het Assessment in!
 

Solliciteren of een herplaatsing krijgen, brengt altijd veel met zich mee. Je moet namelijk jezelf bewijzen op meerdere vlakken. Zo heb je niet alleen een CV die in orde moet zijn, of een goed geschreven sollicitatiebrief, maar ook de gesprekken die vlekkeloos moeten verlopen. Pas wanneer dit allemaal goed gaat, ga je door naar de volgende ronden. Vanaf dat moment krijg je te maken met het Avop assessment. Het is goed om jezelf hierop voor te bereiden, zodat je een goede indruk achterlaat en de functie binnen kunt slepen. 

InhoudsopgaveVoordelen voor de toekomst dankzij het Avop assessment

Het Avop assessment zorgt ervoor dat het juiste personeel gevonden wordt. Niet alleen voor nieuwe medewerkers, maar ook structuurwijziging. Adviseren aan de hand van rapporten, dat is waar het om draait. Tijdens het assessment moeten daarom een aantal testen afgelegd worden, zodat de vaardigheden en competenties op papier komen te staan. Aan de hand hiervan kan namelijk een team opgesteld worden die naar behoren kan functioneren en waarbij de mensen altijd op de juiste plek komen te zitten. Daarbij geeft het ook voordelen voor de toekomst, doordat iedereen weet waaraan gewerkt kan worden. 


Alles staat op papier

Het Avop assessment wordt begeleid door psychologen. Je moet een vragenlijst invullen over jouw persoonlijkheid en vaardigheden. Jouw vooropleidingen, motivatie en ambities en hoe je op bepaalde zaken reageert worden hierin meegenomen. De psychologen bekijken dan aan de hand van de antwoorden die jij hebt gegeven hoe jij bent als persoon en waar je in het leven staat. Ook komen jouw sterke en zwakke punten op papier te staan, zodat je weet waar je nog aan kunt werken. Deze punten zijn ook van belang voor de werkgever, omdat er dan gekeken kan worden of je de juiste vaardigheden bezit om de functie uit te kunnen voeren. 


Bewijs jezelf in de praktijk

Als laatste moet je ook nog een praktijksimulatie afleggen tijdens het Avop assessment. Hoe jij reageert in de praktijk is immers ook belangrijk voor jouw functioneren op de werkvloer. Hoe jij de situatie naar eigen hand zet, hoe overtuigend je kunt zijn zonder hierbij de controle te verliezen en welke handelingen je uitvoert. Alles komt aan bod en wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Ook hiervan wordt een verslag gemaakt, zodat er duidelijk op papier staat wat er nog gedaan kan worden in de toekomst en op welk punt je op dit moment staat. 


Werken aan de toekomst

Als aan het einde van het Avop assessment blijkt dat je de geschikte kandidaat bent voor de functie en binnen het bedrijf past, kun je een laatste gesprek verwachten. Dit gesprek zal voornamelijk over de arbeidsvoorwaarden gaan en wanneer je in dienst kunt treden. Aan het einde weet je precies wanneer je de nieuwe functie kunt gaan vervullen. Jouw resultaten worden dan bewaard voor in de toekomst, zodat je aan de hand van trainingen jezelf kunt blijven ontwikkelen en wellicht door kunt groeien naar een hogere functie binnen het bedrijf. 

Artikelen in Avop assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen