Your code hereAvans Hogeschool Assessment Oefenen?|Bereid je Optimaal Voor!

Inhoudsopgave


Avans

Breng studenten naar het werkveld met Avans Hogeschool assessment

Met Avans Hogeschool assessment worden alle studenten klaargestoomd voor het werkveld. Dag in dag uit zijn er veel mensen bezig om dit te kunnen realiseren, waardoor er veel expertises onder een dak nodig zijn. Er moet immers altijd kennis over worden gedragen, wat zowel bij de studenten als bij de medewerkers gebeurt. Van jouw collega’s kun je immers ook leren. 

 


Met een team werken naar succesverhalen

Dit gebeurt aan de hand van stimuleren en begeleiden. Zo heeft Avans Hogeschool assessment regelmatig cursussen en opleidingen voor medewerkers om zich te blijven ontwikkelen. Hierdoor blijven altijd de beste medewerkers over en kan er gerichter gewerkt worden naar successen van de hogeschool. Hiervoor worden ook regelmatig ontwikkelassessments ingezet om te kijken wat de voortgang is. Voordat je als nieuwe medewerker aangenomen wordt, moet je daarom ook een strenge sollicitatieprocedure doorstaan. Ook hier krijg je weer te maken met een assessment. 

 


Meerdere gesprekken als onderdeel van het proces

Solliciteren bij Avans Hogeschool assessment is eenvoudig. Op de website worden regelmatig nieuwe vacatures toegevoegd, waarop je kunt solliciteren door middel van jouw CV en een motivatiebrief. De sollicitanten worden dan met elkaar vergeleken om een eerste selectie te maken. Als jij op basis van deze beoordeling geschikt lijkt te zijn, word je uitgenodigd voor een eerste en tweede gesprek. Deze gesprekken zijn daarna leidend voor jouw verdere proces. Als het na deze gesprekken namelijk nog steeds bevalt, word je uitgenodigd om een assessment af te leggen. Met dit assessment kun je aantonen of zowel jouw persoonlijkheid als jouw vaardigheden de juiste zijn om aan de slag te gaan bij een functie. 

 


Jouw vaardigheden aantonen met een oplossing

Aan de hand van een vragenlijst kan Avans Hogeschool assessment jouw sterke en minder sterke punten in kaart brengen. Hiermee kan gekeken worden waar ruimte is voor verbetering en welke mogelijkheden hierdoor in de toekomst kunnen voor komen. Ook jouw persoonlijkheid wordt grondig onder de loep gelegd. Je moet immers binnen een team passen, waardoor jouw persoonlijkheid doorslaggevend kan zijn. Voor sommige functies is het belangrijk om nog dieper in te gaan op jouw vaardigheden. Dit wordt gedaan aan de hand van een praktijksimulatie. Hierbij moet je een probleem oplossen door jouw vaardigheden en competenties in te zetten en met een oplossing te komen. Hierbij word je nauwlettend in de gaten gehouden en wordt iedere handeling grondig geanalyseerd om tot een goede beoordeling te komen. 

 


Verbeterpunten tijdens jouw loopbaan ontwikkelen

Blijkt na het assessment dat je nog steeds geschikt bent voor een functie bij Avans Hogeschool assessment dan ontvang je een uitnodiging voor een laatste gesprek. Hierin worden de arbeidsvoorwaarden besproken en kun je zo snel mogelijk aan de slag gaan. Jouw verbeterpunten worden hierbij altijd meegenomen. Aan de hand van cursussen kun je uiteindelijk doorgroeien binnen het bedrijf, waarbij altijd gekeken wordt naar de resultaten van het assessment. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen gedurende jouw loopbaan en liggen er mooie kansen in het verschiet. Mocht je geen geschikte kandidaat zijn, kun je de resultaten ook gebruiken om je opnieuw voor te bereiden op een sollicitatie, waardoor je nieuwe successen kunt behalen. 

og meer oefenen
Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Avans Hogeschool assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen