Your code hereAutoriteit Financiële Markten (AFM) Assessment Oefenen?|Bereid je voor!

Inhoudsopgave


AFM

Autoriteit Financiële Markten (AFM) assessment geeft vertrouwen

Autoriteit Financiële Markten (AFM) assessment straalt vertrouwen uit aan de klant. Het bedrijf heeft zich volledig gericht op de financiële dienstverlening, waardoor iedereen extra hulp kan krijgen bij het regelen van alle financiën. Hiervoor moet de gehele dienstverlening transparantie uitstralen, zodat klanten ook daadwerkelijk weten waar zij aan toe zijn. Niet alleen is het bedrijf op deze manier te vertrouwen, ook rekent het bedrijf erop dat er uitsluitend betrouwbare medewerkers aan worden genomen. 

 


Een onderzoek als vast deel van de sollicitatie

De medewerkers worden hierbij niet alleen geselecteerd op basis van de gegevens die opgestuurd worden en een eventueel assessment, maar ook door een antecedentenonderzoek bij het Centraal Justitieel Documentatieregister. Als je niet door dit onderzoek heen komt, kun je ook niet aangenomen worden bij het bedrijf. Het is dus meer dan alleen een sollicitatiebrief en CV opsturen wanneer jij een goede vacature hebt gevonden. Hiervoor is er eerst een gesprek, waarbij je meer over jezelf verteld en waarin de verwachtingen duidelijk worden gemaakt. Ook volgt er nog een tweede gesprek, waarbij je ook te maken krijgt met het bestuur van Autoriteit Financiële Markten (AFM) assessment. 

 


Bereid jezelf goed voor op het assessment

Als dit allemaal goed gegaan is en je in aanmerking kunt komen voor een bepaalde functie kan het zijn dat je nog een uitnodiging ontvangt voor een assessment. Voor sommige functies zijn namelijk aanvullende eisen gesteld, waarvoor jouw vaardigheden in kaart gebracht moeten worden. Je weet als je solliciteert al of dit assessment bij jouw sollicitatie gaat horen, waardoor je jezelf al kunt gaan voorbereiden. Het assessment wordt online afgenomen, waardoor je het op een plek naar keuze kunt maken. Ook kun je het assessment op locatie maken, waarvoor je een online vragenlijst in moet vullen en uiteindelijk nog een aantal praktijksimulaties aflegt. 

 


Jouw vaardigheden geanalyseerd

Met de praktijksimulaties wordt gekeken of je de vaardigheden en competenties in kunt zetten om een probleem op te lossen. Gedurende deze simulaties word je nauwlettend in de gaten gehouden, zodat er een goede analyse gemaakt kan worden op basis van jouw prestaties. Het is daarom niet alleen belangrijk dat je tot een bepaalde oplossing komt, maar ook de stappen die je hebt gemaakt om dit eindresultaat te bereiken. Zo ziet Autoriteit Financiële Markten (AFM) assessment waartoe je in staat bent en of je binnen het bedrijf kunt passen. 

 


Na intern overleg krijg je een aanbod

Uiteindelijk volgt er een assessmentrapport, waarin alle resultaten vermeld staan. Je krijgt dit rapport opgestuurd en moet op basis hiervan beslissen of je het eens bent met de bevindingen die hierin vermeld staan. Pas wanneer jij akkoord geeft, komt het rapport bij Autoriteit Financiële Markten (AFM) assessment terecht. Hier wordt nog een keer intern overlegd. Ziet het bedrijf het zitten om je aan te nemen krijg je een voorlopig aanbod. Ook wordt het antecedentenonderzoek uitgevoerd en wordt er gekeken of jouw referenties kloppen. Een integriteitsverklaring komt uiteindelijk bij jouw werkgever. 

 


Sta sterk in je schoenen in de toekomst

Als alles in orde is en je bent volledig goedgekeurd wordt het aanbod veranderd in een definitief aanbod. Je kunt dan aan de slag binnen het bedrijf en op basis van de resultaten jezelf blijven ontwikkelen om door te groeien binnen Autoriteit Financiële Markten (AFM) assessment. Als de werkgever of jijzelf het niet ziet zitten om de functie uit te gaan voeren worden de resultaten vernietigd. Je hebt zelf wel altijd het rapport in handen, waardoor je bij een volgende sollicitatieprocedure sterker in je schoenen staat en weet hoe je jezelf moet profileren. 

og meer oefenen
Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Autoriteit Financiële Markten (AFM) assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen