Your code hereAudi Assessment Oefenen?|Ga Voorbereid het Assessment in!

Inhoudsopgave


Audi

De liefde voor auto’s bij Audi assessment

Auto’s moeten te allen tijde veilig de weg op kunnen. Met Audi assessment ben je verzekerd van de beste auto’s die met veel zorg geproduceerd en verkocht worden. Alles moet hierbij op de juiste plaats zitten, zodat er geen ongelukken gebeuren op de weg. Niet alleen zijn hier de juiste materialen voor nodig, ook geldt dit voor het personeel. Iedere medewerker moet werkzaam zijn op de juiste plaats, waardoor er regelmatig functioneringsgesprekken plaatsvinden. 

 


Maak indruk met de brief die je inzendt

Ook tijdens de sollicitatieprocedure wordt er van verschillende middelen gebruik gemaakt, zodat Audi assessment verzekerd is van de beste medewerkers. Iedereen moet binnen de bedrijfscultuur passen, maar ook functioneren zoals ze dit het beste kunnen. Dit kan alleen als iemand echt op de juiste plaats zit binnen het bedrijf. Daarom wordt er niet alleen naar jouw sollicitatiebrief en CV gekeken, maar ook naar jou als persoon zelf. Door jezelf goed voor te stellen in de brief kun je uitgenodigd worden voor een eerste gesprek. Ook hier kun je weer jouw persoonlijkheid in de strijd gooien om door te mogen met de sollicitatieprocedure. Is dit gelukt? Dan ga je door naar het assessment. 

 


Een goede analyse op basis van verschillende onderdelen

Bij Audi assessment wordt verder ingegaan op jouw persoonlijkheid, vaardigheden en blik op de toekomst. Je moet jezelf immers altijd blijven ontwikkelen, zelfs als je al veel vaardigheden bezit. Het is daarom belangrijk om niet alleen de sterke punten in kaart te brengen, maar ook de zwakke punten. Hier is immers ruimte voor verbetering. Aan de hand van verschillende vaardigheden kan op deze manier een analyse gemaakt worden, zodat een beter beeld ontstaat van jou als persoon. Ook kan het zijn dat je een case op moet lossen die bij de functie past waarnaar je gesolliciteerd hebt. Denk hierbij aan het oplossen van een probleem of een fictief adviesgesprek met een klant. Hierbij kun je jouw vaardigheden en competenties in de strijd gooien, zodat ook dit gezien wordt door jouw toekomstige werkgever. 

 


De basis van de beoordeling

De resultaten worden samengevoegd in een assessmentrapport. Samen met het kennismakingsgesprek vormt dit de basis van de beslissing bij Audi assessment. Als het bedrijf nog altijd met jou verder wil, word je opnieuw uitgenodigd voor een gesprek en kunnen de laatste details van de arbeidsovereenkomst besproken worden. Zo kun je een medewerker worden die niet alleen op zijn plek zit binnen het bedrijf, maar ook het bedrijfsimago uit kan dragen naar de klanten. De resultaten van het assessment worden dan ook bewaard. Deze kunnen immers gebruikt worden voor doorgroeimogelijkheden in de toekomst. Jouw zwakkere punten kun je namelijk nog verbeteren aan de hand van cursussen en trainingen. 

 


Nieuwe kansen liggen in het verschiet+

Ook als je niet aan het werk gaat bij Audi assessment heb je een goede basis om jouw carrière verder te ontwikkelen. Je hebt een beter inzicht in jouw eigen kennen en kunnen en kunt gerichter naar banen gaan zoeken. Ook kun je jouw sterke punten inzetten om jouw minder ontwikkelde vaardigheden te verbeteren. Zo blijf je jezelf gedurende jouw hele loopbaan ontwikkelen en kun je ervoor zorgen dat je uiteindelijk alsnog op de juiste plek terecht komt. Het maken van het assessment is daarom nooit voor niets en zorgt voor nieuwe mogelijkheden en kansen. 

og meer oefenen
Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Audi assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen